Nieuwe accordeonboekjes in het assortiment!

Foto's accordeonboekjes Sanne van de Berg Fotografie-1Vanaf vandaag heb ik nieuwe accordeonboekjes in mijn assortiment, en dat is natuurlijk het ideale excuus om eens een heerlijk uitgebreid product-blogje te maken!

Deze prachtige boekjes zijn 15 bij 21 cm groot, lekker flink van formaat dus! Ze hebben ruimte voor 8 foto’s, en hebben een mooie linnen kaft met een leuk venster voor een klein extra fotootje. Ze zijn verkrijgbaar in ecru, beige en fuchsia (jep, de kleuren van Sanne van de Berg Fotografie en Pet Portrait), en het venstertje is ongeveer 5 bij 5 cm groot.

En het leukste nieuws? Als je het komende jaar een bruidsreportage bij mij boekt, krijg je er eentje, gevuld met de gaafste foto’s die ik tijdens de dag gemaakt heb, cadeau! Tof toch?

Uiteraard zijn ze ook los verkrijgbaar, ik zal binnenkort een aparte productpagina voor ze inrichten, en mocht je in de tussentijd alvast meer informatie willen ontvangen over deze boekjes, dan kun je contact met mij opnemen via het contactformulier.

Ik vind ze zelf echt onwijs gaaf, wat vinden jullie ervan?

Foto's accordeonboekjes Sanne van de Berg Fotografie-3Foto's accordeonboekjes Sanne van de Berg Fotografie-6

Mirjam Romijn8 januari - 17:10

Het zijn heel mooie boekjes en de kleuren hier op de foto zijn precies zoals ze in het echt zijn… Super om hier de allermooiste foto’s direct voor het pakken te hebben.

Mirjam8 januari - 18:11

Hey meisje,
We hadden gisteren deze mooie harmonikaboekjes al bewonderd. Ze zijn hier op de foto net zo mooi als in het echt. Ik denk dat het heel leuk is voor bijvoorbeeld een bruidspaar om een set van de allermooiste foto’s hierin direct bij de hand te hebben…
Prachtig vind ik ze…
Liefs van mij,
XX

Sanne Van de Berg9 januari - 07:12

Tnx mam! Ik hoop dat de bruidsparen van dit jaar ze net zo leuk zullen vinden als wij :-)

lia brinkman27 september - 21:04

Ik vind je boekjes prachtig.
wat zijn de kosten van dit fotoboekje?

Met vriendelijke groeten.
Lia Hulsbeek Brinkman

Sanne28 september - 08:28

Hallo Lia,
Voor meer informatie over deze boekjes kun je mij het beste even mailen via info@sannevdberg-fotografie.nl, dank je wel alvast! :-)
Groetjes,
Sanne

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu