Loveshoot winnen – Winnaars van de winactie!

Loveshoot winnen - Winnaars van de winactie!Loveshoot winnen – Winnaars van de winactie!

Veel mensen hebben meegedaan met de winactie die ik op mijn verjaardag op 7 januari startte. Super tof! Zoals beloofd maak ik vandaag, op Valentijnsdag, de winnaar van de loveshoot bekend. 

Mijn lieve moeder heeft assistentie verleend tijdens het loten, ik moest er natuurlijk foto’s van maken :-)

We hebben alle namen op papiertjes geschreven, en er eentje uit de kom gevist.

Ik zal jullie nu niet langer in spanning houden, tromgeroffel! De winnaar van de loveshoot is:

Marjon Salman-Caspers!

Gefeliciteerd! Ik zal ook even een reactie achterlaten op jouw reactie bij de winactie, om je te laten weten dat je gewonnen hebt. Je kunt contact met mij opnemen voor het maken van de afspraak via de e-mail: info@sannevdberg-fotografie.nl. Doe dit het liefst zo snel mogelijk, als ik binnen twee weken geen reactie van je heb gekregen, gaat de prijs naar iemand anders :-)

Hoe vinden jullie de foto van Freyja met haar Valentijnshart trouwens? Ik kon het niet laten om hem ook hier op het blog te plaatsen, vind haar zo schattig!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot?

Heb je niet gewonnen, maar wil je toch zo’n toffe fotoshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina! Of neem meteen contact met me op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Loveshoot winnen – Winnaars van de winactie!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu