Loveshoot tussen de tulpen in Noordwijkerhout

Loveshoot tussen de tulpen in NoordwijkerhoutLoveshoot tussen de tulpen in Noordwijkerhout

Eind april mocht ik een romantische loveshoot tussen de tulpen fotograferen, in het altijd gezellige Noordwijkerhout. Ik ben nu al ruim vijf jaar professioneel bezig in deze regio, en grappig genoeg was zo’n fotoshoot er nog nooit van gekomen! Tot nu toe dus, want dit lieve koppel wilde heel graag wat foto’s maken in een tulpenveld. Tof!

We spraken af bij een prachtig veld in Noordwijkerhout, en startten daar met fotograferen. Er waren zowel roze als rode tulpen aanwezig, dus konden we lekker variëren. Nadat we klaar waren tussen de tulpen, reden we een klein stukje verder, naar een nabijgelegen stuk duin, om daar ook nog wat foto’s te maken. Zo konden we binnen  de kortste keren een heerlijk afwisselende serie foto’s schieten, waar ik (al zeg ik het zelf) erg blij van word!

Tussendoor kletsten we over van alles en nog wat, maar natuurlijk ook over de bruiloft. Ze gaan in september trouwen, en ook de bruiloft mag ik gaan fotograferen voor hen. Ik heb er nu al zin in!

Loveshoot tussen de tulpen in Noordwijkerhout-1Loveshoot tussen de tulpen in Noordwijkerhout-3Loveshoot tussen de tulpen in Noordwijkerhout-2Loveshoot tussen de tulpen in Noordwijkerhout-4Loveshoot tussen de tulpen in Noordwijkerhout-6Loveshoot tussen de tulpen in Noordwijkerhout-7Loveshoot tussen de tulpen in Noordwijkerhout-8Loveshoot tussen de tulpen in Noordwijkerhout-11Loveshoot tussen de tulpen in Noordwijkerhout-12Loveshoot tussen de tulpen in Noordwijkerhout-13Loveshoot tussen de tulpen in Noordwijkerhout-14Loveshoot tussen de tulpen in Noordwijkerhout-10Loveshoot tussen de tulpen in Noordwijkerhout-15Loveshoot tussen de tulpen in Noordwijkerhout-16

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Portretfotografie Noordwijkerhout of Loveshoot tussen de tulpen?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot tussen de tulpen voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots! Of neem meteen contact met me op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Loveshoot tussen de tulpen in Noordwijkerhout

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu