Loveshoot op het strand van Katwijk

Loveshoot op het strand van Katwijk, en in de duinenEind juli sprak ik met dit lieve koppel af voor een romantische loveshoot op het strand van Katwijk. Eind augustus zijn zij getrouwd, en ook de bruiloft heb ik voor hen mogen fotograferen. Meer daarover volgt later!

We spraken bij hen thuis af, omdat ze vlakbij het strand wonen, en gingen vervolgens gezamenlijk naar de boulevard. Daar begonnen we met fotograferen, voordat we het strand zelf op gingen. We hadden geweldig weer, en omdat we wat later op de avond hadden afgesproken, profiteerden we van een heerlijk laagstaand zonnetje. Nadat we klaar waren met foto’s maken op het strand, vertrokken we ook nog even naar de zuidduinen, om ook in de duinen wat foto’s te maken. Tussendoor kletsten we gezellig over van alles en nog wat, en over de bruiloft natuurlijk, en hadden we de grootste lol.

Ik vond het geweldig om deze loveshoot voor hen te hebben mogen verzorgen, en natuurlijk hoop ik dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Loveshoot op het strand en in de duinen van Katwijk-14Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Portretfotografie Katwijk of Loveshoot op het strand?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu