Loveshoot in het park – Wijkpark Merenwijk Leiden

Loveshoot in het park - Wijkpark Merenwijk LeidenLoveshoot in het park – Wijkpark Merenwijk Leiden

Begin april mocht ik een romantische loveshoot in het park schieten, voor dit lieve koppel wat eind april getrouwd is. Ook de bruiloft heb ik voor hen mogen fotograferen, die zal uiteraard later ook nog op het blog gedeeld gaan worden.

We spraken af bij het koppel thuis, omdat ze dicht bij het wijkpark wonen, en graag daar foto’s wilden maken. Ik was er nog nooit geweest, dus ik was erg nieuwsgierig naar dit gebied. En ik ben absoluut niet teleurgesteld! We hebben binnen no-time een serie super toffe foto’s kunnen schieten in het wijkpark, en kletsten tussendoor gezellig over de voorbereidingen voor de bruiloft. Die zou een krappe drie weken later al plaatsvinden, dus alle voorbereidingen waren al zo goed als afgerond, en het aftellen van de dagen tot de bruiloft was inmiddels begonnen ;-)

Check overigens ook even het superleuke jurkje wat de bride-to-be aan had tijdens de loveshoot, ze heeft hem zelf gemaakt! Ik vind het zo’n ontzettend leuk jurkje, en hij staat haar geweldig!

Hoe vinden jullie de foto’s van deze loveshoot in het park geworden?

Loveshoot in het park - Wijkpark Merenwijk Leiden-1Loveshoot in het park - Wijkpark Merenwijk Leiden-2Loveshoot in het park - Wijkpark Merenwijk Leiden-3Loveshoot in het park - Wijkpark Merenwijk Leiden-4Loveshoot in het park - Wijkpark Merenwijk Leiden-5Loveshoot in het park - Wijkpark Merenwijk Leiden-6Loveshoot in het park - Wijkpark Merenwijk Leiden-8Loveshoot in het park - Wijkpark Merenwijk Leiden-9Loveshoot in het park - Wijkpark Merenwijk Leiden-11Loveshoot in het park - Wijkpark Merenwijk Leiden-13

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Portretfotografie Leiden of Loveshoot in het park?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots! Of neem meteen contact met me op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Loveshoot in het park – Wijkpark Merenwijk Leiden

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu