Loveshoot in het park – Polderpark Cronesteyn in Leiden

Loveshoot in het park - Polderpark Cronesteyn LeidenLoveshoot in het park – Polderpark Cronesteyn in Leiden

Begin april mocht ik een romantische loveshoot in het park fotograferen, voor dit gezellige koppel. Gijs had de shoot cadeau gedaan aan zijn vriendin, zo lief!

We spraken af op het parkeerterrein van het park, en wandelden gezamenlijk het gebied in. Al gauw hadden we een mooi plekje gevonden voor de eerste foto’s, en startten we met fotograferen. Tussendoor kletsten we gezellig over van alles en nog wat, en er heerste een heerlijk ontspannen en gezellig sfeertje. Omdat we wat later op de dag hadden afgesproken, konden we profiteren van een prachtig laagstaand zonnetje. Super!

We wandelden een rondje door het park, hier en daar stoppend voor foto’s. Gelukkig was ’t niet druk, dus hadden we alle ruimte om toffe platen te schieten. Ik vond het super om kennis te hebben kunnen maken met deze erg gezellige mensen, en om deze fotoshoot voor hen te hebben mogen verzorgen. Ik hoop dat ze blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Loveshoot in het park - Polderpark Cronesteyn Leiden-1Loveshoot in het park - Polderpark Cronesteyn Leiden-2Loveshoot in het park - Polderpark Cronesteyn Leiden-3Loveshoot in het park - Polderpark Cronesteyn Leiden-4Loveshoot in het park - Polderpark Cronesteyn Leiden-5Loveshoot in het park - Polderpark Cronesteyn Leiden-6Loveshoot in het park - Polderpark Cronesteyn Leiden-8Loveshoot in het park - Polderpark Cronesteyn Leiden-9Loveshoot in het park - Polderpark Cronesteyn Leiden-10Loveshoot in het park - Polderpark Cronesteyn Leiden-11Loveshoot in het park - Polderpark Cronesteyn Leiden-12Loveshoot in het park - Polderpark Cronesteyn Leiden-13Loveshoot in het park - Polderpark Cronesteyn Leiden-14

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Portretfotografie Leiden of Loveshoot in het park?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots! Of neem meteen contact met me op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Loveshoot in het park – Polderpark Cronesteyn in Leiden

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu