Loveshoot in het Panbos

Loveshoot in het PanbosBegin juli sprak ik met dit mooie koppel af in Katwijk, voor een romantische loveshoot in het Panbos. In oktober zullen zij gaan trouwen, en ook de bruiloft mag ik voor hen fotograferen, yay! :-)

We ontmoetten elkaar op het parkeerterrein, en wandelden gezellig over de bruiloft kletsend het bos in. Ze hadden zelf al een paar ideeën voor toffe plekken om foto’s te maken, en zo kwam het dat ik nu eens op hele andere plekken in het Panbos aan het fotograferen was. Super leuk!

Overal vonden we massa’s plantjes in bloei, en daar maakten we dankbaar gebruik van door ze in de voor- en achtergrond van de foto’s te verwerken. We profiteerden daarbij ook nog eens van een heerlijk zonnetje, de perfecte combinatie voor een geslaagde shoot dus! Tel daar nog eens het gezellige en relaxte sfeertje bij op, en je zult begrijpen dat we heerlijk bezig zijn geweest met fotograferen.

Ik vond het super om deze loveshoot te hebben mogen verzorgen voor dit lieve koppel, en ik heb nu al zin in de bruiloft!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Portretfotografie Katwijk of Loveshoot in het Panbos?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu