Loveshoot in het bos bij het Panbos in Katwijk

Loveshoot in het bos - Panbos Katwijk

Loveshoot in het bos – Fotoshoot in het Panbos in Katwijk

Afgelopen zomer mocht ik op een prachtige zondagochtend een romantische loveshoot in het bos verzorgen voor dit erg lieve koppel. Zij zijn in oktober voor de kerk getrouwd, en ook die prachtige dag heb ik voor hen mogen fotograferen. In augustus spraken we af op het parkeerterrein van het Panbos in Katwijk, en wandelden gezamenlijk het bos in, op zoek naar toffe plekken voor de shoot. En volgens mij hebben we die gevonden!

We hebben een toffe serie foto’s kunnen schieten, en kletsten ondertussen gezellig over van alles en nog wat. Ook de bruiloft, en de voorbereidingen daarvan, hebben we natuurlijk uitgebreid besproken :-) Ik vond het super om op deze manier nog wat beter kennis met hen te hebben kunnen maken, en om deze loveshoot in het bos voor hen te hebben mogen verzorgen. En uiteraard hoop ik dat ze blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Portretfotografie Katwijk of Loveshoot in het bos?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots! Of neem meteen contact met me op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Mirjam Romijn18 november - 15:42

Mooie shoot van een lief stel. Ze vinden het vast prachtig, dat kan niet anders.

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu