Loveshoot in het bos – Panbos Katwijk

Loveshoot in het bos - Panbos KatwijkLoveshoot in het bos – Panbos Katwijk

Begin april mocht ik op een mooie, zonnige zondag een romantische loveshoot schieten voor dit gezellige koppel. Zij gaan in juli trouwen, en ook de bruiloft mag ik voor hen fotograferen. Zin in!

We spraken af op het parkeerterrein van het Panbos in Katwijk. Omdat het zo’n ontzettend mooie dag was, was het daar gigantisch druk. Grappig genoeg merk je daar gelukkig helemaal niets meer van zodra je het bos in wandelt, dus konden we binnen de kortste keren prachtige plekken vinden om foto’s te maken.

Tussendoor kletsten we natuurlijk over de voorbereidingen voor de bruiloft, die nog in volle gang waren. Het is altijd zo leuk om tijdens zo’n loveshoot voorafgaand aan de bruiloft alvast wat beter kennis te maken met het aanstaande bruidspaar, en nog even de bruiloft door te kunnen spreken. En natuurlijk is het altijd leuk om ook eens in je alledaagse kleding samen op de foto te gaan, vinden jullie ook niet? :-)

Ik heb nu al enorme zin in de bruiloft van dit gezellige koppel!

Loveshoot in het bos - Panbos Katwijk-2Loveshoot in het bos - Panbos Katwijk-1Loveshoot in het bos - Panbos Katwijk-3Loveshoot in het bos - Panbos Katwijk-5Loveshoot in het bos - Panbos Katwijk-4Loveshoot in het bos - Panbos Katwijk-7Loveshoot in het bos - Panbos Katwijk-6Loveshoot in het bos - Panbos Katwijk-9Loveshoot in het bos - Panbos Katwijk-10

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Portretfotografie Katwijk of Loveshoot in het bos?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots! Of neem meteen contact met me op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Loveshoot in het bos – Panbos Katwijk

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu