Loveshoot in het bos bij Landgoed de Horsten

Loveshoot in het bos - Landgoed de Horsten WassenaarLoveshoot in het bos bij Landgoed de Horsten

Eind november sprak ik met dit mooie koppel, die in 2016 gaan trouwen en wiens bruiloft ik ook mag fotograferen, af voor een romantische loveshoot in het bos bij Landgoed de Horsten in Wassenaar. We ontmoetten elkaar op ’t parkeerterrein van het landgoed, en wandelden gezellig kletsend het bos in. Ik had van tevoren al bedacht welke route we konden lopen om een toffe serie foto’s te schieten, en zo gezegd, zo gedaan. We wandelden van plek naar plek, en kletsten tussendoor gezellig over de voorbereidingen voor de bruiloft.

Ik had een deken meegenomen die ze mooi konden gebruiken om op te zitten, maar in het begin ook om lekker saampjes onder te duiken voor een paar knusse foto’s. Lief!

Omdat we op een vrijdagochtend hadden afgesproken, en het weer een klein beetje somber was die dag (maar gelukkig was het droog!), was het heerlijk rustig in het bos, en konden we lekker ongestoord onze gang gaan met fotograferen. Super! We konden binnen no-time een fijne, afwisselende serie foto’s schieten, waar ik zelf erg tevreden mee ben. Ik heb nu al zin in de bruiloft!

Hoe vinden jullie de foto’s van de loveshoot geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Portretfotografie Wassenaar of Loveshoot in het bos?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots! Of neem meteen contact met me op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Loveshoot in het bos bij Landgoed de Horsten

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu