Loveshoot in Enkhuizen

Loveshoot in Enkhuizen Begin augustus sprak ik met dit mooie koppel af in Enkhuizen, voor een romantische loveshoot. Eind augustus zijn ze getrouwd, en ook de bruiloft heb ik voor hen mogen fotograferen. Foto’s daarvan volgen uiteraard nog ;-)

De bride to be woonde voor het huwelijk in Enkhuizen, en omdat ze na de bruiloft samen gaan wonen in Den Haag, wilden ze graag de loveshoot in Enkhuizen laten plaatsvinden. Vanwege de mooie herinneringen die ze aan het plaatsje hebben, maar ook omdat het er eigenlijk gewoon heel erg fotogeniek is. En daar hadden ze groot gelijk in!

We wandelden naar de oude vestingwal om daar te beginnen met fotograferen, en kletsten tussendoor uiteraard gezellig over de voorbereidingen voor de bruiloft. Bij de vestingwal konden we aardig wat toffe platen schieten door de variatie in achtergronden die daar te vinden is, en toen we er klaar waren wandelden we de nabijgelegen straatjes in. Ook die zijn enorm fotogeniek, en met de vele leuke bruggetjes konden we wederom aardig wat toffe platen schieten.

Ik heb enorm genoten van het schieten van deze gezellige loveshoot in Enkhuizen, en ik hoop dat het koppel blij is met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Portretfotografie Enkhuizen of Loveshoot in Enkhuizen?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu