Loveshoot in een herfstbos bij Landgoed Schaep en Burgh

Loveshoot in een herfstbos bij Schaep en BurghLoveshoot in een herfstbos bij Landgoed Schaep en Burgh

Eind oktober mocht ik een romantische loveshoot in een herfstbos schieten, voor dit koppel wat in 2016 gaat trouwen. Ook de bruiloft mag ik volgend jaar voor hen gaan fotograferen, en ik heb er nu al zin in! Vorig jaar ben ik voor het eerst bij Landgoed Schaep en Burgh geweest, toen een ander koppel die locatie had uitgekozen voor hun loveshoot. Ik ben toen helemaal verliefd geworden op dit prachtige landgoed, wat er in de herfst helemaal adembenemend uitziet. Al die geweldige herfstkleuren vormen natuurlijk ’n prachtige achtergrond voor een romantische loveshoot!

We spraken af op het parkeerterrein naast het hoofdkantoor van Natuurmonumenten, waarvandaan je zo het landgoed op kunt wandelen. Gezellig kletsend wandelden we van locatie naar locatie, en bespraken tussendoor meteen hoe het ervoor staat met de voorbereidingen voor de bruiloft. We vonden het ene na het andere toffe plekje om foto’s te maken, en konden zo binnen no-time een geweldige serie foto’s schieten.

Ik vond het super om deze loveshoot in een herfstbos voor dit ontzettend lieve koppel te hebben mogen verzorgen, en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s. Ik kijk nu al uit naar de bruiloft!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Portretfotografie ’s Graveland of Loveshoot in een herfstbos?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots! Of neem meteen contact met me op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Mirjam Romijn3 december - 16:03

Prachtige shoot op een prachtige locatie.

Mirjam3 december - 17:04

Hey meisje,
Wat een mooie shoot en ja, het is daar heel erg mooi. Fijn dat je daar was geweest want daardoor gingen we er samen een paar weken later heerlijk wandelen.
Je hebt dit stel heel mooi vastgelegd, super met die mooie herfstkleuren er bij…
Trots natuurlijk!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu