Loveshoot in de stad in Leiden

Loveshoot in de stad - LeidenLoveshoot in de stad in Leiden

Eind oktober nam Eldon contact met mij op, om een loveshoot te boeken als verrassing voor zijn vriendin, die eind december over zou komen vanuit de VS. Hij was van plan haar diezelfde week ook ten huwelijk te vragen, en om te vieren dat ze (hopelijk) ja zou zeggen, wilde hij een loveshoot boeken in de stad. Zo lief!

Zo gezegd, zo gedaan, en zo spraken we eind december af op het pleintje onderaan de trappen naar de Burcht van Leiden. Het eerste wat ik -uiteraard- gevraagd heb toen we elkaar daar ontmoetten, was of ze ja had gezegd. En dat heeft ze!

Ze wilden graag foto’s maken met een heerlijk Hollands sfeertje, en de binnenstad van Leiden leent zich daar natuurlijk prima voor. Zoals gezegd spraken we af bij de Burcht, en daar maakten we de eerste foto’s. Vervolgens wandelden we richting de Hooglandse Kerkgracht, waar we ook nog een aantal foto’s maakten, en we eindigden onze wandeling en de shoot bij de Oude Rijn. De sfeer zat er prima in, en tussen het maken van de foto’s door hebben we heerlijk gelachen en gekletst.

Ik vond het super om deze loveshoot in de stad voor hen te hebben mogen verzorgen, en ik hoop dat ze blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Portretfotografie Leiden of Loveshoot in de stad?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots! Of neem meteen contact met me op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Loveshoot in de stad in Leiden

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu