Loveshoot in de stad in Leiden

Loveshoot in de stad in LeidenLoveshoot in de stad in Leiden

Eind februari sprak ik met dit lieve koppel, die in april gaan trouwen en wiens bruiloft ik ook mag gaan fotograferen, af in de binnenstad van Leiden, voor een romantische loveshoot in de stad. Voordat we aan de slag gingen met fotograferen, dronken we eerst nog even lekker een kop thee bij restaurant City Hall, en bespraken daar nog even de laatste details van de bruiloft.

Vervolgens gingen we op pad. We startten bij de Hooglandse Kerkgracht, één van mijn favoriete plekken om foto’s te maken in Leiden, en wandelden van daaruit gezellig kletsend richting de Pieterskerk, om daar bij een hofje en bij het Gerecht ook een aantal foto’s te maken. Onderweg stopten we nog even in een leuk steegje voor wat foto’s. Ik kom eigenlijk veel te weinig in die toffe steegjes van Leiden, er zitten daar zulke leuke winkeltjes en restaurantjes! Note to self: vaker naartoe gaan ;-)

Ik heb nu al enorme zin in de bruiloft van dit leuke koppel!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Portretfotografie Leiden of Loveshoot in de stad?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots! Of neem meteen contact met me op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Loveshoot in de stad in Leiden

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu