Loveshoot in de Soesterduinen

Loveshoot in de SoesterduinenLoveshoot in de Soesterduinen

Eind juni sprak ik met dit lieve koppel, die in september gaan trouwen en wiens bruiloft ik ook mag gaan fotograferen (yay!) af bij de Soesterduinen, voor een romantische loveshoot. Ik heb het al veel vaker gezegd, maar ik blijf dol op dit prachtige gebied, en zij deelden mijn enthousiasme gelukkig, dus kon ik er weer lekker aan de slag, tof!

We spraken af op het parkeerterrein, en wandelden gezamenlijk het gebied in. We stopten hier en daar om foto’s te maken, en begonnen op de zandverstuiving zelf. Ze waren zelf ook lekker crea bezig geweest die dag, en hadden ballonnen beschreven met hun trouwdatum, zodat we daar ook wat foto’s mee konden maken. Kan geregeld worden natuurlijk! Deze maakten we in het omliggende bos, waarbij de laagstaande zon prachtig op de achtergrond door de boomblaadjes heen scheen. Ik vind het altijd zo heerlijk om te werken bij een lager staande zon, dat geeft zo’n prachtig sfeertje aan de foto’s!

Ik vond het super om deze loveshoot te hebben mogen schieten voor dit erg lieve koppel, en ik heb nu al zin in hun bruiloft!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op  Loveshoot in de Soesterduinen? Tof!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Mirjam Romijn18 augustus - 12:51

Mooie shoot op een heel mooi plekje. Die ballonnen zijn super.

Mirjam18 augustus - 14:51

Hey meisje,
Wat een mooie shoot weer. En op zo’n prachtige locatie. Daar zou gewoon iedereen zijn shoot moeten doen. Ik vind het idee met die ballonnen ook heel erg leuk.
Trots op je!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu