Loveshoot in de duinen – Waterleidingduinen Vogelenzang

Loveshoot in de duinen - Waterleidingduinen VogelenzangLoveshoot in de duinen – Waterleidingduinen Vogelenzang

Begin maart sprak ik met dit gezellige koppel af bij het ontzettend mooie duingebied de Amsterdamse Waterleidingduinen, bij Vogelenzang, voor een romantische loveshoot. Zij gaan in mei trouwen, en ook de bruidsreportage mag ik voor hen gaan verzorgen. Tof!

We wandelden gezellig kletsend het gebied in, en bespraken meteen de vorderingen voor de bruiloft. Ze zijn er al bijna helemaal klaar voor, en van wat ik van hen kon merken die middag, hebben ze er enorm veel zin in! Zij komen vaker bij de Waterleidingduinen om te wandelen, en hadden al wat toffe plekken in gedachten om foto’s te maken. Dat vind ik altijd erg leuk, want zo kom ik nog eens op plekken waar ik nog niet eerder geweest was. Zo ook nu dus :-)

We hebben op verschillende plekken foto’s gemaakt, en gedurende de hele shoot zat de sfeer er goed in. Het was erg gezellig, en ook ik heb nu al zin in de bruiloft zelf!

Hoe vinden jullie de foto’s van deze loveshoot in de duinen geworden? Check overigens ook de herten in de foto’s! Er zitten er daar zo veel!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Portretfotografie Vogelenzang of Loveshoot in de duinen?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots! Of neem meteen contact met me op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Loveshoot in de duinen – Waterleidingduinen Vogelenzang
Mirjam Romijn2 april - 11:55

Prachtige foto’s. Wat is het daar toch mooi hè? In de Waterleidingduinen. Heerlijk zo met de hertjes op de achtergrond.

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu