Loveshoot in de duinen en op het strand in Wassenaar

Loveshoot in de duinen bij WassenaarseslagHalf juli sprak ik met dit mooie koppel en hun geweldige hondje af bij Wassenaarseslag, voor een loveshoot in de duinen en op het strand. Begin augustus zijn zij getrouwd, en ook de bruiloft heb ik voor hen mogen fotograferen. Foto’s daarvan volgen uiteraard nog ;-)

We begonnen tijdens de loveshoot met foto’s maken in de duinen, en maakten een aantal foto’s van hen drietjes (en een paar van hondje Chulo alleen natuurlijk!), maar ook een hele serie van hen tweetjes. Ik paste mijn favoriete invites van de Beloved techniek toe uiteraard, en er heerste een heerlijk ontspannen sfeertje tijdens de shoot. Tussendoor kletsten we gezellig over de bruiloft, die enkele weken na de loveshoot al zou plaatsvinden. Ze waren druk bezig met de laatste voorbereidingen, en de puntjes op de i. Drukke weken voor ze dus, maar wel hele leuke!

We eindigden de shoot op het strand, en met een behoorlijk dreigende lucht vol regen liepen we daarna maar snel naar onze auto’s toe ;-) Ik vond het super om deze loveshoot zo kort voor de bruiloft voor hen te hebben mogen verzorgen, en je zult begrijpen dat ik daarna alleen maar meer zin had gekregen in de bruiloft zelf!

Hoe vinden jullie deze foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Portretfotografie Wassenaar of Loveshoot in de duinen?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Mirjam Romijn17 september - 20:43

Prachtige foto’s weer Sanne, echt genieten…

Mirjam17 september - 22:44

Hey meisje,
Dat heb je weer super mooi gedaan hoor.
Een mooi stel in een heel mooie omgeving. Lekker ontspannen en heerlijk met dat hondje erbij…
Trots op je,
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu