Loveshoot in de duinen bij Wassenaarseslag

Portretfotografie Wassenaar - Foto van de loveshoot in de duinen bij WassenaarseslagLoveshoot in de duinen bij Wassenaarseslag

In juli sprak ik met dit gezellige koppel, die in oktober getrouwd zijn en wiens bruiloft ik ook heb mogen fotograferen, af bij Wassenaarseslag voor een romantische loveshoot in de duinen.

We ontmoetten elkaar op het parkeerterrein halverwege de weg richting het strand, en wandelden gezamenlijk het bos in. Onderweg kletsten we gezellig over de voorbereidingen voor de bruiloft, en stopten we hier en daar om foto’s te maken. Er stond een pittig windje die avond, dus bleven we vooral in de luwte van de bomen, maar daar hebben we een toffe serie foto’s kunnen schieten, vind ik! Ik ben er zelf helemaal tevreden mee, en uiteraard hoop ik dat het koppel er ook blij mee is :-) Ik heb in elk geval nu al enorme zin in de bruiloft!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Portretfotografie Wassenaar of Loveshoot in de duinen?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Mirjam Romijn12 oktober - 17:40

Mooie shoot, prachtige kleuren, heerlijke sfeer… super gedaan weer.

Mirjam12 oktober - 19:42

Hey meisje,
Wat een mooie plaatjes heb je weer gemaakt, je legt een heel ontspannen sfeer vast. Ik kan me voorstellen dat het stel hier ook heel blij mee is. En ik vind stiekem haar gehaakte sjaal helemaal tof.
Trots, altijd.
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu