Loveshoot in de duinen bij Wassenaarseslag

Loveshoot in de duinen - Wassenaarseslag WassenaarLoveshoot in de duinen bij Wassenaarseslag

Eind november mocht ik dit mooie en lieve koppel fotograferen tijdens een romantische loveshoot in de duinen bij Wassenaarseslag. We hadden enkele weken daarvoor ook al geprobeerd af te spreken, maar het weer gooide toen helaas roet in het eten. Gelukkig hadden we nu wel mooi en droog weer!

We spraken af bij de rotonde aan het einde van de weg richting het strand, en wandelden gezamenlijk het duin in, op zoek naar toffe plekjes om foto’s te maken. Ik kom regelmatig in dit mooie gebied voor fotoshoots, dus die toffe plekjes hadden we al gauw gevonden :-)

Tussen het maken van de foto’s door kletsten we over van alles en nog wat, en de sfeer zat er prima in. Christiaan had Nina de fotoshoot cadeau gedaan, en alles vast geregeld zonder dat zij dat wist. Alleen de uiteindelijke datum hebben ze uiteraard in overleg geprikt. Wat een lief cadeau!

We wandelden een stuk door de duinen en het bos, en eindigden de shoot op het strand. Op die manier konden we een heerlijke variatie in achtergronden gebruiken, en kregen we een fijne, afwisselende serie foto’s. Ik ben er zelf erg tevreden over, en ik hoop dat Christiaan en Nina dat ook zijn!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Portretfotografie Wassenaar of Loveshoot in de duinen?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots! Of neem meteen contact met me op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Loveshoot in de duinen bij Wassenaarseslag
Mirjam Romijn13 januari - 11:31

Heel mooie loveshoot van een mooi stel. Super locatie, vooral aan het strand, zo heerlijk rustgevend

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu