Loveshoot in de binnenstad van Leiden

Loveshoot in de binnenstad van LeidenIn juli sprak ik met dit koppel af voor een loveshoot in de binnenstad van Leiden. Ze hadden de shoot eind vorig jaar al bij me geboekt, maar wilden (begrijpelijk!) liever wachten tot het voorjaar of de zomer met de shoot zelf, zodat we konden profiteren van lekker weer. En lekker weer hadden we! De temperatuur was precies goed :-)

We spraken af op het parkeerterrein aan de Kaasmarkt, en wandelden gezamenlijk richting de Burcht. Onderweg stopten we hier en daar om wat foto’s te maken, en natuurlijk maakten we bij de Burcht zelf ook een aantal foto’s, voordat we weer verder wandelden richting de Pieterskerk. De binnenstad van Leiden is erg fotogeniek, en ik kom er dan ook graag voor fotoshoots. Het was alweer eventjes geleden dat ik er voor het laatst een loveshoot had geschoten, supertof dus!

Ook rond de Pieterskerk schoten we een aantal toffe platen, voordat we langzaam weer terug wandelden naar de Kaasmarkt, en de shoot er alweer op zat. Ik vond het super om deze loveshoot in de binnenstad voor dit leuke koppel te hebben mogen verzorgen, en ik hoop dat ze blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Portretfotografie Leiden of Loveshoot in de binnenstad van Leiden?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu