Loveshoot aan het water

Loveshoot aan het water bij het oude fort in KudelstaartLoveshoot aan het water bij het oude fort in Kudelstaart

Eind juni sprak ik met dit gezellige koppel af voor een romantische loveshoot aan het water bij het oude fort in Kudelstaart. Zij hadden de loveshoot cadeau gekregen van een bruidspaar wiens bruiloft ik vorig jaar gefotografeerd heb, zo lief!

We spraken af op het parkeerterrein bij het oude fort, en wandelden gezellig kletsend en hier en daar stoppend voor foto’s het fort rond. Ze hebben hun boot bij het fort liggen, en hebben erg veel plezierige herinneringen aan deze plek, vandaar dat ze hier graag foto’s wilden maken. Supertof natuurlijk, want fotograferen op een plek die ook echt een betekenis voor je heeft geeft een extra dimensie aan de foto’s. Natuurlijk maakten we aan het einde van de shoot ook nog even een paar foto’s bij de boot zelf :-)

Ik vond het super om deze loveshoot te hebben mogen verzorgen voor dit leuke koppel, en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Portretfotografie Kudelstaart of Loveshoot aan het water?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot aan het water voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu