Locatie Spotlight – Soesterduinen

Portretfotografie Soest - Location spotlight over de Soesterduinen

Locatie Spotlight – Soesterduinen bij Soest

Ik krijg regelmatig de vraag welke locaties ik aanraad voor fotoshoots, en daarom leek het mij een erg goed idee om een serie Locatie spotlight blogjes te maken. De tweede in deze serie gaat over de Soesterduinen, een prachtig natuurgebied bij Soest.

Ik kwam in mei 2014 voor het eerst in dit prachtige gebied voor een fotoshoot, nadat het gebied al langere tijd op mijn ‘wishlist’ had gestaan. Jessica en Bastiaan hadden er wel oren naar om hun loveshoot daar te schieten, en zo gezegd, zo gedaan. Met deze eerste fotoshoot ontstond bij mij een enorme voorliefde voor dit prachtige gebied, en ik ben er dit afgelopen jaar nog een aantal keer geweest voor fotoshoots, en ook om gewoon zelf heerlijk te wandelen met de hond (vandaar de foto van Juno tussen de foto’s in dit blogje).

In augustus en september staat de heide in het gebied in bloei, en kunnen we foto’s maken tussen deze prachtige paarse planten, maar de Soesterduinen hebben zoveel meer te bieden! Er is natuurlijk de mooie open zandvlakte met de verweerde bomen, maar als je iets verder wandelt, kom je in het bos terecht. En ook daar kun je hele mooie foto’s maken!

Al met al biedt dit gebied eigenlijk alles voor een geslaagde fotoshoot in een natuurlijke setting, en dat zorgt ervoor dat de Soesterduinen wat mij betreft heel erg hoog in het lijstje van favoriete locaties staat! Zijn jullie hier al eens geweest? Je kunt er prima een hele middag doorbrengen, met een lekker gevulde picknickmand bijvoorbeeld! Of je neemt mij mee, voor een gezellige fotoshoot ;-)

Ben je enthousiast geraakt door de voorbeelden van fotoshoots bij de Soesterduinen in dit blog, en wil je ook zo’n toffe fotoshoot voor jou en je gezin boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotoshoots!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu