Locatie Spotlight – Panbos Katwijk

Portretfotografie Katwijk  - Locatie spotlight over het Panbos, met een aantal verschillende fotoshoots die daar geschoten zijn

Locatie Spotlight – Het Panbos in Katwijk

Ik krijg regelmatig de vraag welke locaties ik aanraad voor fotoshoots, en daarom leek het mij een erg goed idee om een serie Locatie spotlight blogjes te maken. De eerste in deze serie gaat over het Panbos, een prachtig stuk bos en duin bij Katwijk.

Ik kom regelmatig in dit gezellige bos voor portretfotoshoots, zowel voor gezins- en familiefotoshoots, als voor romantische loveshoots. Door de variatie in achtergronden die hier te vinden is, leent de locatie zich heel goed voor een heerlijk afwisselende fotoshoot. Binnen tien minuten lopen vanaf de ingang is al een prachtig stuk bos te vinden met hele mooie bomenrijen, waar je met kids heel goed terecht kunt. Bijkomend voordeel is dat er daar vlakbij wat speeltoestellen te vinden zijn, die mooi kunnen dienen als middel om kids die wat moeilijk tot rust komen tijdens zo’n shoot wat meer te laten relaxen. Lekker hun gang kunnen gaan op schommels en klimtoestellen, en tussendoor af en toe op de foto gaan, dat vinden de meeste kids wel prima!

Als we wat verder doorlopen, komen we in een wat meer duinachtig gebied terecht, met wat meer open stukken. Vaak wandelen we richting de oude tankwal aan de rand van het Panbos, om ook daar nog wat foto’s te maken. Het verschil tussen de groene achtergrond en de betonnen achtergrond van de wal geeft wederom een leuke variatie in de foto’s.

Als we vervolgens terug wandelen richting de ingang, komen we nog wat mooie laantjes tegen, en eindigen we de fotoshoot meestal bij de houten loopbrug die tussen de bomen door loopt. Die ligt vlakbij de ingang, en zo komen we tot een prachtig rondje fotograferen!

Ben je enthousiast geraakt door de voorbeelden van fotoshoots bij het Panbos in dit blog, en wil je ook zo’n toffe fotoshoot voor jou en je gezin boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotoshoots!

Mirjam Romijn12 december - 14:12

Mooi om op deze manier eens al die prachtige locaties onder de aandacht te brengen… Top!!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu