Locatie Spotlight – De Amsterdamse Waterleidingduinen

Locatie Spotlight - Fotoshoots bij de Amsterdamse WaterleidingduinenLocatie Spotlight – De Amsterdamse Waterleidingduinen

Ik krijg regelmatig de vraag welke locaties ik aanraad voor fotoshoots, en daarom leek het mij een erg goed idee om een serie Locatie spotlight blogjes te maken. De vierde in deze serie gaat over de altijd mooie Amsterdamse Waterleidingduinen, tussen De Zilk en Zandvoort. Ik kom er altijd heel erg graag voor portretfotoshoots, maar ook een bruidsreportage kun je er prima schieten natuurlijk!

Er zijn verschillende ingangen het duingebied in, en eigenlijk is er bij allemaal wel een mooi stukje bos en duin te vinden. Bij De Zilk is een heel groot veld waar ook vaak schapen (en in deze tijd van het jaar ook lammetjes!) te vinden zijn, en bij Vogelenzang lijken er juist weer wat meer herten rond te lopen. Zeker in het voorjaar en de zomer zie je er daar heel veel van, maar ook in de winter komen we ze regelmatig tegen tijdens fotoshoots. En dat is meteen een voordeel van dit gebied; het is er het hele jaar door mooi! Natuurlijk is het ’s winters allemaal wat kaler, maar met het rijp op het gras heeft het gebied toch ook wel een soort mysterieuze charme. Lekkere warme deken mee, en foto’s maken!

Bovenstaande foto heb ik in januari 2014 geschoten bij Zandvoort, en hoewel het koud was die ochtend, scheen er wel een prachtig zonnetje. Ideaal dus!  Ook de foto hieronder schoot ik in januari 2014, maar dan bij Vogelenzang. De rest van de foto’s zijn ook bij Vogelenzang gemaakt, in de zomermaanden. Ook als je er niet samen met mij naartoe gaat om foto’s te maken, zijn de Amsterdamse Waterleidingduinen een absolute aanrader! Gewoon om heerlijk te wandelen (zonder hond, want helaas mogen die niet naar binnen), of om op een zondagmiddag gezellig met het hele gezin te gaan picknicken bijvoorbeeld!

Ben je enthousiast geraakt door de voorbeelden van fotoshoots bij de Amsterdamse Waterleidingduinen in dit blog, en wil je ook zo’n toffe fotoshoot voor jou en je gezin boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotoshoots!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu