Leuke alternatieven voor het laten zien van je foto’s

Bruidsfotografie Leiden - Leuke alternatieven voor het laten zien van je foto’sLeuke alternatieven voor het laten zien van je foto’s

Toffe platen verdienen het om tentoongesteld te worden, vind je ook niet? Als jullie net getrouwd zijn, of een romantische loveshoot hebben geboekt, dan is niets leukers dan de gemaakte foto’s een mooi plekje in je huis geven. Maar dit hoeft lang niet altijd in een traditioneel lijstje te zijn!

Hieronder geef ik enkele toffe inspiratie-tips voor het laten zien van je favoriete momenten van de shoot van jou en je geliefde:

  • Heb je een moderne inrichting? Dan is een dibond of een xpozer erg gaaf om aan de muur te hebben. Bijvoorbeeld van die ene plaat die we tijdens de shoot op jullie favoriete plekje in het duin hebben gemaakt, of dat toffe moment wat we tijdens jullie loveshoot in de stad hebben gevangen :-)
  • Als rustiek en chic meer je stijl is, dan is een print op hout een toffe optie, of is het ophangen van losse prints aan een dun koord met kleine wasknijpertjes misschien een leuk idee. Dit geeft een beetje een shabby chic effect, en kan heel erg leuk staan. Bovendien kun je ze dan erg gemakkelijk wisselen!
  • Voor de creatieve types: maak je eigen lijstjes! Dat is veel toffer dan de standaard lijstjes van Xenos of Blokker, toch? Mocht je daar toch niet zo’n zin in hebben, dan is het wellicht een goed idee om lekker veel verschillende lijstjes te gebruiken, in allerlei vormen en kleuren. Vul de hele muur met lijstjes, en vul die lijstjes met allerlei verschillende momenten van de bruiloft! Van jullie zelf, maar ook van jullie vrienden en familie, die tijdens de dag aanwezig waren.
  • Wil je liever helemaal niets aan de muur, maar wil je wel graag iets in huis laten zien? Denk dan eens aan een coffee table boek!  Naast het traditionele trouwalbum een tweede boek, van bijvoorbeeld de foto’s van jullie loveshoot, of met alleen de foto’s van de shoot op de dag zelf, afgedrukt op prachtig fine art papier. Dat misstaat vast niet op de salontafel!

Wat je ook kiest, wees lekker creatief! Je hebt een shoot of bruidsreportage geboekt omdat je zoveel om elkaar geeft, en dat mag best terugkomen in je interieur :-)

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu