Informatie en Tarieven Loveshoots

Loveshoot Amsterdam Museumplein-9

2017 wordt het laatste jaar dat ik bruiloften en loveshoots fotografeer, en ik neem dan ook geen nieuwe opdrachten meer aan voor dit jaar. Ik ga mij volledig richten op de dierenfotografie (via Pet Portrait Dierenfotografie). Ik wil alle bruidsparen, koppels en families waarvoor ik de afgelopen jaren een reportage heb mogen verzorgen bedanken voor hun vertrouwen in mij, ik vond het fantastisch :-)

 

Direct mailen kan nog, mocht je vragen hebben: info@sannevdberg-fotografie.nl

Loveshoots – Een romantische fotoshoot voor jou en je partner

We gaan gezellig samen naar bijvoorbeeld het bos, de duinen of het strand (of een andere romantische locatie naar keuze), en maken gedurende circa anderhalf uur prachtige foto’s van jullie samen. Tijdens de loveshoot gaan we lekker ontspannen te werk, en zorg ik dat ik door middel van speciale technieken (Beloved fotografie, meer info en voorbeeldfoto’s vind je hier) prachtige relaxte foto’s van jullie kan maken, waar de liefde vanaf spat. Na afloop krijgen jullie de foto’s op cd thuisgestuurd, en kunnen jullie van het nabesteltegoed bijvoorbeeld een mooie canvas bestellen van die ene supermooie foto van jullie samen, of kunnen jullie de foto’s gebruiken voor een eventuele uitnodiging voor jullie huwelijk.

€150,-, inclusief nabewerking en de foto’s op een cd (meer info hierover vind je hier), en inclusief afdrukken ter waarde van €10,-*

Een gemiddelde loveshoot:

  • Duurt circa 1-1,5 uur
  • Komt binnen één tot twee dagen na de shoot als ‘Preview-post’ op het blog, zodat je vast een paar foto’s kunt zien
  • Heb ik binnen één tot twee weken nabewerkt, waarna de cd met de eindselectie (gewoonlijk zo’n 30-35 foto’s) jouw kant op komt
  • Kun je, nadat ik de foto’s nabewerkt heb, online bekijken op een persoonlijke pagina met een webshop erbij, waar je dan meteen die €10,- nabesteltegoed kunt besteden!

Heb je nog vragen? Misschien staat het antwoord dat je zoekt in de Frequently Asked Questions, en natuurlijk kun je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier!

Wil je meteen zo’n toffe loveshoot boeken voor jou en je partner? Yay! Neem in dat geval contact met mij op om een afspraak te maken!

* Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW, reiskosten binnen een straal van 50 kilometer rond Leiden (hierbuiten reken ik €0,25 per gereden kilometer) en verzendkosten van de cd. Ik werk op basis van aanbetaling van 25% van het totaalbedrag, zodra dit bedrag overgemaakt is, is je reservering definitief. Prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen.
 

Beloved Loveshoot Mirjam en Ben-40Mijn Werkwijze

Voor de loveshoot…

…hebben we regelmatig contact, en bespreken we jullie wensen wat betreft locatie en invulling van de loveshoot. Ik hou de weersvoorspellingen in de gaten, zodat het niet nét regent op de dag van onze fotoshoot.

Tijdens de loveshoot…

…gaan we lekker ontspannen fotograferen! We kletsen ondertussen over van alles en nog wat, en ik geef hier en daar aanwijzingen en speciale Beloved invites. Het allerbelangrijkste is dat jullie je op je gemak voelen en het naar jullie zin hebben, want dat zie je terug in de foto’s!

Na de loveshoot…

…ga ik aan de slag met het uitzoeken en nabewerken van de foto’s. Gewoonlijk heb ik binnen één à twee dagen een previewpost online op het blog met een leuk stukje tekst erbij, zodat je vast een paar foto’s kunt bekijken, en deze eventueel alvast kunt delen met je vrienden en familie. Na ongeveer een week heb ik alles nabewerkt, en upload ik het geheel naar een speciaal voor jou gemaakte pagina, compleet met een slideshow, en een privéwebstore waar je die €10,- nabesteltegoed kunt besteden aan bijvoorbeeld afdrukken. Je kunt via deze pagina ook heel gemakkelijk de rest van de foto’s met je familie en vrienden, of op Facebook of Twitter, delen.
Als je nog extra bewerkingen uitgevoerd wilt hebben op de foto’s, bijvoorbeeld extra zwart-wit omzettingen, dan ga ik daar weer mee aan de slag, en zodra je helemaal happy bent met de foto’s brand ik het geheel op een cd en stuur deze naar je op.

Menu