Happy Valentine’s Day! – De winnaars van de loveshoot zijn bekend!

Loveshoot Amsterdam, 20 augustus 2012-6Happy Valentine’s Day iedereen! Zijn jullie allemaal verwend met heerlijke chocolade en prachtige rozen door jullie partners? Ik hoop het wel! Nu zitten een hoop van jullie waarschijnlijk te springen om de uitslag van de Valentijnsactie te lezen, dus ik ga gauw bekend maken wie de loveshoot gewonnen hebben! Lees dus snel verder :-)

Er zijn ontzettend veel aanmeldingen binnengekomen, met een hele hoop ontzettend lieve berichtjes erbij. Superleuk om ze allemaal te hebben kunnen doorlezen, wat zijn jullie allemaal enthousiast zeg! Geweldig! Maar er kan er maar één koppel de winnaar zijn natuurlijk, dus ik heb een willekeurig lijstje gemaakt van alle aanmeldingen, iedere aanmelding genummerd, en random.org de winnaars laten kiezen. En die winnaars zijn:

Diana Rietveld en haar man!

Gefeliciteerd! Ik ga jullie vanmiddag nog een mailtje sturen, of, als je dit eerder leest, mag je mij natuurlijk ook altijd mailen op info@sannevdberg-fotografie.nl, om een afspraak te maken voor de loveshoot. We gaan dan op een dag dat jullie het beste uitkomt lekker ontspannen fotograferen, en maken een prachtige en superromantische serie foto’s van jullie tweetjes. Na afloop maak ik een leuk blogje van onze shoot, en krijgen jullie de foto’s op een cd thuisgestuurd. Ik heb er zin in!

Voor iedereen die niet gewonnen heeft: niet getreurd! Er komen nog veel meer leuke acties aan dit jaar, met genoeg kansen om een andere fotoshoot te winnen :-) Hou het blog en Facebook dus in de gaten!

En mochten jullie een loveshoot willen boeken, dan heb ik een leuke actie bedacht: iedereen die in februari 2013 een loveshoot boekt en aanbetaald (deze shoot kan dit hele jaar ingepland worden, als hij maar deze maand geboekt en aanbetaald wordt), krijgen jullie een supertof accordeon-album met 8 flinke foto’s van de shoot erin cadeau (t.w.v. €30,-)! Neem vandaag nog contact met mij op om te boeken!

Geniet van Valentijnsdag allemaal!

Diana Rietveld14 februari - 17:08

Waaaahaaaa wat super leuk meis!!!,

Mirjam Romijn14 februari - 17:16

Felicitaties voor Diana en haar man… Dat wordt een fantastische shoot!

Sanne Van de Berg14 februari - 17:29

Yay! Super dat je het leuk vindt! :D

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu