Fotografie Workshops en Cursussen

Fotografie Workshops en cursussenHeb je altijd al meer willen weten over digitale fotografie, heb je een spiegelreflexcamera maar weet je niet goed hoe je er het beste mee kunt werken, of wil je juist verder komen met je hobby? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Door middel van verschillende workshops probeer ik voor iedereen een geschikte cursus te creëren, en daarnaast is er ook de mogelijkheid om tijdens een privé workshop alle vragen die je hebt met mij te bespreken.

Overzicht Fotografie Workshops en Cursussen:

Basiscursus Fotografie – Voor iedereen die een spiegelreflexcamera heeft en graag de grondbeginselen van het gebruik van de camera wil leren. Startdatum eerstvolgende cursus: volgt z.s.m.!

1-op-1 Workshop – Privé workshops op maat, geschikt voor iedereen, ongeacht je kennisniveau. We maken de workshop volledig op maat voor jou. Datum: in overleg.

Klik hierboven op de links, of hieronder op één van de foto’s om naar de pagina voor de betreffende workshop te gaan:

Vragen?

Voor vragen kun je altijd contact met me opnemen via het contactformulier van de website (zie aan de linkerkant van de website in het menu onder Contact), ik doe mijn best je vragen zo snel en uitgebreid mogelijk te beantwoorden!

Wil je een workshop voor je feestje boeken?

Dat kan! Voor feestjes maak ik een speciale workshop op maat, gebaseerd op jouw wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een basiscursus fotografie of een fotografie-uitstapje tijdens een verjaardag of een familieweekend, of een workshop op maat voor een kinderverjaardag. Omdat de inhoud en duur van zo’n workshop nogal kan variëren, is de prijs van zo’n workshop afhankelijk van meerdere factoren. Ik maak, nadat we je wensen besproken hebben via de mail, een offerte voor je op.

Menu