Fotograaf Wassenaar – Loveshoot in de duinen 

Fotograaf Wassenaar - Loveshoot in de duinen Fotograaf Wassenaar – Loveshoot in de duinen 

In mei mocht ik dit ontzettend lieve koppel fotograferen in de duinen van Wassenaar. Jessica is een collega-fotografe, en toen contact met mij opnam om een loveshoot voor haar en haar vriend te boeken, voelde ik me enorm vereerd. We spraken af bij de duinen bij Wassenaarseslag, en wandelden gezellig kletsend het gebied in. 

Ons doel was om een lekker veelzijdige shoot te schieten, met zowel bos als duin en strand als achtergrond, em volgens mij is dat prima gelukt :-) We startten in de duinen, en maakten een rondje die ons uiteindelijk bij het strand deed eindigen. Tegen die tijd stond de zon al lekker laag, en was de lucht prachtig roze met paars gekleurd. Zo mooi om te zien!

Ik vond het super om deze loveshoot in de duinen te hebben mogen verzorgen voor Jessica en haar partner, en ik hoop dat zij blij zijn met het resultaat!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Fotograaf Wassenaar - Loveshoot in de duinen-2Fotograaf Wassenaar - Loveshoot in de duinen-1Fotograaf Wassenaar - Loveshoot in de duinen-3Fotograaf Wassenaar - Loveshoot in de duinen-5Fotograaf Wassenaar - Loveshoot in de duinen-6Fotograaf Wassenaar - Loveshoot in de duinen-7Fotograaf Wassenaar - Loveshoot in de duinen-8Fotograaf Wassenaar - Loveshoot in de duinen-9Fotograaf Wassenaar - Loveshoot in de duinen-10Fotograaf Wassenaar - Loveshoot in de duinen-13Fotograaf Wassenaar - Loveshoot in de duinen-11Fotograaf Wassenaar - Loveshoot in de duinen-12Fotograaf Wassenaar - Loveshoot in de duinen-14Fotograaf Wassenaar - Loveshoot in de duinen-16Fotograaf Wassenaar - Loveshoot in de duinen-18

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Fotograaf Wassenaar of Loveshoot in de duinen?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots! Of neem meteen contact met me op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Fotograaf Wassenaar – Loveshoot in de duinen

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu