Fotograaf Utrecht – Foodtruck Festival Loveshoot

Fotograaf Utrecht - Foodtruck Festival LoveshootFotograaf Utrecht – Foodtruck Festival Loveshoot

Half mei mocht ik een toffe loveshoot schieten voor dit gezellige koppel, die in oktober gaan trouwen en wiens bruiloft ik ook mag gaan vastleggen. We spraken voor de loveshoot af bij een foodtruck festival in Utrecht, zo tof! Ik had nog niet eerder een loveshoot in zo’n setting geschoten, dus dit was een leuke uitdaging :-)

We wandelden gezellig kletsend het festivalterrein op, en maakten eerst even een rondje over het terrein om de boel te verkennen en leuke plekjes op te zoeken. Hierna begonnen we op relaxte wijze met fotograferen.  We zochten wat rustige plekjes op om mee te beginnen, maar maakten ook foto’s met wat meer andere bezoekers op de achtergrond. We waren per slot van rekening op een druk bezocht festival, dus dat mag je best terugzien op de foto’s!

Ik vond het hartstikke leuk om deze loveshoot voor dit lieve koppel te hebben mogen verzorgen, en ik heb nu al zin in de bruiloft! Die wordt vast en zeker ook onwijs tof!

Hoe vinden jullie de foto’s van deze fotoshoot geworden?

Fotograaf Utrecht - Festival Loveshoot-4Fotograaf Utrecht - Festival Loveshoot-1Fotograaf Utrecht - Festival Loveshoot-5Fotograaf Utrecht - Festival Loveshoot-7Fotograaf Utrecht - Festival Loveshoot-9Fotograaf Utrecht - Festival Loveshoot-12Fotograaf Utrecht - Festival Loveshoot-8Fotograaf Utrecht - Festival Loveshoot-10Fotograaf Utrecht - Festival Loveshoot-13Fotograaf Utrecht - Festival Loveshoot-15Fotograaf Utrecht - Festival Loveshoot-19Fotograaf Utrecht - Festival Loveshoot-17Fotograaf Utrecht - Festival Loveshoot-20

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Fotograaf Utrecht of Festival Loveshoot?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot op een festival voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots! Of neem meteen contact met me op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Fotograaf Utrecht – Foodtruck Festival Loveshoot

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu