Fotograaf Noordwijk – Loveshoot in de duinen

Fotograaf Noordwijk - Loveshoot in de duinenFotograaf Noordwijk – Loveshoot in de duinen

Half mei schoot ik een gezellige loveshoot in de duinen van Noordwijk, voor dit lieve koppel en hun al net zo lieve hondje. Ze zijn in juni getrouwd, en ook de bruiloft heb ik mogen fotograferen! Deze verschijnt uiteraard ook nog op het blog ;-)

We ontmoetten elkaar op het parkeerterreintje, en wandelden gezamenlijk het duingebied in. Ze hadden speciaal voor de gelegenheid een super schattig roze stropdasje voor de hond gekocht, zo ontzettend cute!

We wandelden gezellig kletsend een rondje door het gebied, hier en daar stoppend voor het maken van de foto’s, en tussendoor bespraken we de voorbereidingen voor de bruiloft, die minder dan een maand later al zou plaatsvinden.

Ik ben erg happy met de serie foto’s die we tijdens de loveshoot geschoten hebben, en ik hoop dat zij er ook blij mee zijn!

Hoe vinden jullie deze serie geworden?

Fotograaf Noordwijk - Loveshoot in de duinen bij Langevelderslag-1Fotograaf Noordwijk - Loveshoot in de duinen bij Langevelderslag-2Fotograaf Noordwijk - Loveshoot in de duinen bij Langevelderslag-3Fotograaf Noordwijk - Loveshoot in de duinen bij Langevelderslag-4Fotograaf Noordwijk - Loveshoot in de duinen bij Langevelderslag-7Fotograaf Noordwijk - Loveshoot in de duinen bij Langevelderslag-9Fotograaf Noordwijk - Loveshoot in de duinen bij Langevelderslag-10Fotograaf Noordwijk - Loveshoot in de duinen bij Langevelderslag-11Fotograaf Noordwijk - Loveshoot in de duinen bij Langevelderslag-12Fotograaf Noordwijk - Loveshoot in de duinen bij Langevelderslag-13Fotograaf Noordwijk - Loveshoot in de duinen bij Langevelderslag-14Fotograaf Noordwijk - Loveshoot in de duinen bij Langevelderslag-15Fotograaf Noordwijk - Loveshoot in de duinen bij Langevelderslag-16

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Fotograaf Noordwijk of Loveshoot in de duinen?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots! Of neem meteen contact met me op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Fotograaf Noordwijk – Loveshoot in de duinen

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu