Fotograaf Noordwijk – Loveshoot in de duinen

Fotograaf Noordwijk - Loveshoot in de duinenFotograaf Noordwijk – Loveshoot in de duinen

Met Valentijnsdag gaf ik een Loveshoot weg tijdens de winactie, en Marjon won deze. Ze wilde graag wachten tot het mooier weer zou worden met het maken van de afspraak voor de shoot, en begin juni was het dan eindelijk zover: we schoten de loveshoot in de duinen van Noordwijk, bij Langevelderslag.

We wandelden gezellig kletsend het gebied in, op zoek naar toffe plekjes om foto’s te maken. Het weer werkte gelukkig geweldig mee die avond, en de sfeer zat er prima in. Binnen de kortste keren konden we een toffe serie foto’s schieten van de leuke koppel, en tussendoor hadden we de grootste lol :-)

Ik ben zelf helemaal tevreden met de foto’s van deze loveshoot, en ik hoop dat zij er ook blij mee zijn!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Fotograaf Noordwijk - Loveshoot in de duinen-1Fotograaf Noordwijk - Loveshoot in de duinen-2Fotograaf Noordwijk - Loveshoot in de duinen-3Fotograaf Noordwijk - Loveshoot in de duinen-4Fotograaf Noordwijk - Loveshoot in de duinen-5Fotograaf Noordwijk - Loveshoot in de duinen-6Fotograaf Noordwijk - Loveshoot in de duinen-7Fotograaf Noordwijk - Loveshoot in de duinen-8Fotograaf Noordwijk - Loveshoot in de duinen-9Fotograaf Noordwijk - Loveshoot in de duinen-12

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Fotograaf Noordwijk of Loveshoot in de duinen?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot in de duinen voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots! Of neem meteen contact met me op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Fotograaf Noordwijk – Loveshoot in de duinen

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu