Fotograaf Linschoten – Loveshoot in het centrum

Fotograaf Linschoten - Loveshoot in het centrumFotograaf Linschoten – Loveshoot in het centrum

Half juni sprak ik met dit gezellige koppel, die een jaar geleden zijn getrouwd en dit graag wilden vieren met een nieuwe fotoshoot van hen samen, af in het mooie centrum van Linschoten, voor een romantische loveshoot. Ik was er nog niet eerder geweest, wat een leuk dorpje is dat!

We spraken af op een centraal punt, en wandelden gezellig kletsend het kleine dorpscentrum rond, hier en daar stoppend om foto’s te maken. Het is een ontzettend fotogeniek dorp, dus we konden binnen de kortste keren enkele mooie plekken vinden om te gebruiken als achtergrond voor de foto’s.

Tussendoor kletsten we gezellig over van alles en nog wat, en de sfeer zat er goed in. Volgens mij is dat prima terug te zien op de foto’s :-) Ik ben erg tevreden met het eindresultaat van deze shoot, en ik hoop dat zij ook blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Fotograaf Linschoten - Loveshoot in het centrum-1Fotograaf Linschoten - Loveshoot in het centrum-2Fotograaf Linschoten - Loveshoot in het centrum-4Fotograaf Linschoten - Loveshoot in het centrum-5Fotograaf Linschoten - Loveshoot in het centrum-6Fotograaf Linschoten - Loveshoot in het centrum-7Fotograaf Linschoten - Loveshoot in het centrum-8Fotograaf Linschoten - Loveshoot in het centrum-12Fotograaf Linschoten - Loveshoot in het centrum-11Fotograaf Linschoten - Loveshoot in het centrum-13

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Fotograaf Linschoten of Loveshoot?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots! Of neem meteen contact met me op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Fotograaf Linschoten – Loveshoot in het centrum

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu