Fotograaf Leiden – Loveshoot in de stad

Fotograaf Leiden - Loveshoot in de stadFotograaf Leiden – Loveshoot in de stad

Begin juli sprak ik met dit leuke koppel, die in december gaan trouwen en wiens bruiloft ik ook mag gaan fotograferen, af in de Leidse binnenstad voor een romantische loveshoot. We spraken af op het parkeerterrein aan de Kaasmarkt, en wandelden daar vandaan gezellig over de bruiloft kletsend richting de Hooglandse Kerk en de Burcht. Ze hadden van tevoren aangegeven daar graag foto’s te willen maken, en zo gezegd, zo gedaan :-)

Op de Hooglandse Kerkgracht stonden helaas de beelden van de jaarlijkse expositie die daar altijd plaatsvindt, maar gelukkig konden we daar wel een beetje omheen fotograferen. Verder kozen we ervoor om gebruik te maken van de omliggende steegjes en grachten, en van de Burcht zelf natuurlijk. Ik paste tussendoor die toffe Beloved technieken weer toe, en we kregen zo een mooie serie foto’s waar volgens mij de liefde vanaf spat!

Ik heb nu al zin in de bruiloft in december, en ben ook erg benieuwd naar de uitnodiging die met foto’s van deze loveshoot gemaakt zal worden!

Fotograaf Leiden - Loveshoot in de stad-1Fotograaf Leiden - Loveshoot in de stad-2Fotograaf Leiden - Loveshoot in de stad-3Fotograaf Leiden - Loveshoot in de stad-6Fotograaf Leiden - Loveshoot in de stad-7Fotograaf Leiden - Loveshoot in de stad-8Fotograaf Leiden - Loveshoot in de stad-9Fotograaf Leiden - Loveshoot in de stad-11Fotograaf Leiden - Loveshoot in de stad-13Fotograaf Leiden - Loveshoot in de stad-14

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Fotograaf Leiden of Loveshoot?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots! Of neem meteen contact met me op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Fotograaf Leiden – Loveshoot in de stad

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu