Fotograaf Amsterdam – Loveshoot bij de Westergasfabriek

Fotograaf Amsterdam - Loveshoot bij de WestergasfabriekFotograaf Amsterdam – Loveshoot bij de Westergasfabriek

Begin mei sprak ik met dit leuke koppel af bij de Westergasfabriek in Amsterdam, voor een romantische loveshoot met een stads tintje :-) Zij gaan in september trouwen, en ook de bruiloft mag ik fotograferen voor hen, tof!

We wandelden gezellig kletsend het gebied rondom de Westergasfabriek in, en bespraken terwijl we mooie plekken zochten voor de loveshoot de voorbereidingen voor de bruiloft. We hadden al gauw wat toffe achtergronden voor de foto’s gevonden, en omdat dit een ontzettend mooi stukje van Amsterdam is, konden we binnen de kortste keren een gave serie foto’s schieten die ook nog eens lekker divers is vanwege de mix van groen en industrieel die daar te vinden is. Heerlijk!

Ik heb nu al enorme zin in de bruiloft, en ik hoop natuurlijk dat het aanstaande bruidspaar blij is met de foto’s van de loveshoot!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Fotograaf Amsterdam - Loveshoot bij de Westergasfabriek-4Fotograaf Amsterdam - Loveshoot bij de Westergasfabriek-3Fotograaf Amsterdam - Loveshoot bij de Westergasfabriek-5Fotograaf Amsterdam - Loveshoot bij de Westergasfabriek-16Fotograaf Amsterdam - Loveshoot bij de Westergasfabriek-13Fotograaf Amsterdam - Loveshoot bij de Westergasfabriek-10Fotograaf Amsterdam - Loveshoot bij de Westergasfabriek-15Fotograaf Amsterdam - Loveshoot bij de Westergasfabriek-8Fotograaf Amsterdam - Loveshoot bij de Westergasfabriek-7Fotograaf Amsterdam - Loveshoot bij de Westergasfabriek-14Fotograaf Amsterdam - Loveshoot bij de Westergasfabriek-11

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Fotograaf Amsterdam of Loveshoot bij de Westergasfabriek?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots! Of neem meteen contact met me op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Fotograaf Amsterdam – Loveshoot bij de Westergasfabriek

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu