DIY – Vaasjes met Jute en Kant

Bruiloft DIY - Vaasjes met jute en kant - Sanne van de Berg BruidsfotografieEen paar maanden geleden maakten we tijdens de Do It Yourself blog toffe vaasjes met glitter, maar diezelfde vaasjes kun je natuurlijk ook anders versieren! Daarom deze maand: Vaasjes met jute en kant.

DIY Vaasjes met Jute en Kant

Wat heb je nodig:

– Vaasjes

– Kantband in verschillende maten en kleuren

– Jute stroken

– Spraylijm

– Schaar

Bruidsfotografie DIY - Do It Yourself inspiratie voor bruiden - Sanne van de Berg Fotografie-12

Aan de slag:

Het staat ontzettend leuk om verschillende versies van deze vaasjes te maken, allemaal met een net iets andere combinatie van het jute en het kant. Bedenk van tevoren welke mix je op welk vaasje wil maken, en knip de materialen op maat van het te gebruiken vaasje. Spray de onderste laag in met lijm, en plak deze rechtstreeks op het vaasje. Even goed aandrukken en laten drogen, en vervolgens herhalen met het volgende laagje.

Bruidsfotografie DIY - Do It Yourself inspiratie voor bruiden - Sanne van de Berg Fotografie-13Bruidsfotografie DIY - Do It Yourself inspiratie voor bruiden - Sanne van de Berg Fotografie-14

Je kunt er ook een stukje touw omheen binden, en er een lief klein strikje in leggen, en ook bij het smallere kantband kun je er prima een strikje in maken. Maak lekker veel verschillende vaasjes voor een speels effect op tafel, of maak ze juist allemaal hetzelfde om één gelijk geheel te krijgen. Klaar!

Bruidsfotografie DIY - Do It Yourself inspiratie voor bruiden - Sanne van de Berg Fotografie-16Bruidsfotografie DIY - Do It Yourself inspiratie voor bruiden - Sanne van de Berg Fotografie-18Bruidsfotografie DIY - Do It Yourself inspiratie voor bruiden - Sanne van de Berg Fotografie-23

Zet de vaasjes in groepjes op tafel, met bijvoorbeeld van die lieve ranonkeltjes erin. Of misschien juist veldbloemen, ik weet zeker dat dat ook heel erg gaaf zal staan!

Gaan jullie deze vaasjes met jute en kant ook maken? Ik ben benieuwd naar jullie creaties!

Mirjam Romijn1 mei - 16:58

Het was zo leuk om te doen, het versieren van deze vaasjes. En ik vind ze heel erg leuk geworden.

Mirjam1 mei - 18:59

Hey meisje,
Wat waren ze leuk geworden hè, en zeker met die mooie ranonkeltjes er in… Juweeltjes, dat zijn het…
Liefs van mij,
xxx

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu