Bruidsfotografie Zuidoostbeemster – I+C

Bruidsfotografie Zuidoostbeemster - Foto van de bruiloft bij Fort Resort Beemster

Bruidsfotografie Zuidoostbeemster – Bruiloft bij Fort Resort Beemster

Begin mei mocht ik een prachtige bruiloft fotograferen bij Fort Resort Beemster in Zuidoostbeemster, wat was het een prachtige dag, en wat een ontzettend mooie regio is dat!

Ik begon mijn dag bij het ouderlijk huis van de bruid, om haar voorbereidingen te fotograferen, voordat de daggasten zouden arriveren en de bruidegom zijn aanstaande zou opwachten in de tuin. Geweldig idee trouwens, om dat op die manier te doen! Alle daggasten konden de emotie op het gezicht van het bruidspaar goed zien, en zij zelf hadden lekker de ruimte om elkaar te bewonderen. Nadat iedereen genoten had van de lunch, en wij nog even wat foto’s in de buurt hadden gemaakt, vertrok het bruidspaar samen met mij naar de locatie van de fotoshoot: recreatiegebied Het Twiske. Hij had haar op deze prachtige plek ook ten huwelijk gevraagd, dus hoe tof is het dan om tijdens de bruiloft daar dan ook weer de foto’s te maken? :-)

Na afloop van de fotoshoot vertrokken we naar Fort Resort Beemster, waar de ceremonie en de rest van de dag zouden plaatsvinden. De gasten hadden zich daar al verzameld, en nadat het bruidspaar gearriveerd was, kon de ceremonie van start. Deze was prachtig, en iedereen genoot zichtbaar. Na afloop stonden de taart en bubbels al op de gasten te wachten, en nadat het bruidspaar de taart had aangesneden, kon de borrel van start.

Tegen het einde van de middag was er een speciale kinderreceptie, voor de kids uit de klas die de bruid lesgeeft. Zij hadden allerlei leuke verrassingen voorbereid voor het bruidspaar, zo lief! Heerlijk om te zien hoe enthousiast die kleintjes reageren op ‘hun juf’ die gaat trouwen.

Ik heb enorm genoten van het fotograferen van deze prachtige bruiloft, en ik hoop dat het bruidspaar een geweldige dag heeft gehad, en blij is met de gemaakte foto’s natuurlijk!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Zuidoostbeemster?

Ben je zelf op zoek naar bruidsfotografie Zuidoostbeemster, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor meer informatie!

Bruidsfotografie Zuidoostbeemster – Bruiloft bij Fort Resort Beemster

Nicolette Klerks3 juni - 11:58

Ik krijg er gewoon kippenvel van! Wat een prachtige bruiloft zo! En wat een prachtige en gevoelige foto’s!

Bruidspaar van harte gefeliciteerd!

Mirjam Romijn4 juni - 20:00

Prachtige trouwreportage weer Sanne, heerlijke plaatjes, mooie locatie, super goed weer… wat wil je nog meer…

Mirjam4 juni - 22:01

Hey meisje,
Wat een mooie reportage weer. En wat is het daar mooi zeg. De foto op de steiger vind ik super. Het is een heerlijk feestelijk geheel van heel fijne beelden… geweldig gedaan weer…
Trots, what else..
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu