Bruidsfotografie Zuidhorn – N+K

Bruidsfotografie Zuidhorn - Foto van de bruiloft van N+KBruidsfotografie Zuidhorn – Bruiloft in de provincie Groningen

Begin september mocht ik de bruidsfotografie verzorgen tijdens de bruiloft van dit ontzettend lieve koppel, in Zuidhorn in de provincie Groningen. Ik begon mijn dag bij hen thuis, om van hen beiden de voorbereidingen te fotograferen, en aansluitend de First Look, onderaan de trap. 

Hierna vertrokken we naar een nabijgelegen park, voor de fotoshoot. Dit park is ook een begrazingsproject, en we konden mooi gebruik maken van de prachtige Schotse Hooglanders in de achtergrond bij het maken van de foto’s. Tof!

Na een korte lunch bij het bruidspaar thuis vertrokken we naar de locatie voor de rest van de dag; zalencentrum Balk. Daar vond de ceremonie plaats in het schattige kleine tuinhuis. De ceremonie zelf was prachtig, hier en daar erg grappig, maar op momenten ook erg ontroerend, en veel van de gasten pinkten een traantje weg.

Na een korte toost door de ceremoniemeester sneed het bruidspaar de bruidstaart aan, en kon de borrel van start gaan. Deze werd tussendoor enkele keren op leuke wijze onderbroken, voor speeches en een prachtig muziekstuk. Ook na het diner vond er eerst nog een speech plaats, van de vader van de bruidegom, voordat het bruidspaar zich eventjes terugtrok terwijl de avondgasten arriveerden voor het feest. Na een spetterend entree en mooie openingsdans van het bruidspaar kon het feest van start.

Ik vond het geweldig om deze dag te hebben mogen vastleggen voor dit geweldige bruidspaar, en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Zuidhorn?

Ben je zelf op zoek naar bruidsfotografie Zuidhorn, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina!

Locatie: Zalencentrum Balk

Bruidsfotografie Zuidhorn – Bruiloft in de provincie Groningen
Mirjam Romijn28 november - 19:42

Wat heb je een heerlijke romantische shoot gemaakt. Dit is genieten hoor. Heel erg mooi.

Emmy de Haas10 december - 16:02

hoi sanne. ik heb tranen in mijn ogen, zo mooi vind ik ze. djw

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu