Preview: Bruidsfotografie Zeist – Evelien en Ephraim

Bruiloft Evelien en Ephraim-57Afgelopen zaterdag was ik bij het prachtige Slot Zeist in Zeist, om de bruiloft van Evelien en Ephraim te fotograferen. Ik arriveerde iets voor het bruidspaar en de gasten bij het Slot, om hun aankomst te kunnen fotograferen, en aansluitend natuurlijk de ceremonie. De ceremonie zelf was erg mooi en werd gedaan in de Blauwe Kamer van het Slot, een prachtige ruimte! Na het ja-woord werden we getrakteerd op een prachtig stuk muziek van Bach, gespeeld door de broer van Ephraim. Wat een ontzettend mooie manier om de ceremonie een persoonlijke touch te geven!

Na de ceremonie maakten we eerst een grote groepsfoto met alle aanwezige gasten op de trappen van het Slot, voordat Evelien en Ephraim samen met mij en hun ouders weer terug naar binnen gingen om ook daar nog wat foto’s te maken. De andere gasten vertrokken alvast naar het dichtbijgelegen Koetshuys, waar wij ons iets later bij hen voegden. Ook daar werd weer een prachtig stuk muziek gespeeld, dit keer een stuk dat door Ephraim zelf gecomponeerd was. Wauw!

Hierna was het tijd voor de uitgebreide fotoshoot, en vertrok ik samen met Evelien en Ephraim naar de Koepel van Beerschoten-Willinkshof, in Driebergen. Mijn grootouders wonen in Zeist, en vroeger reden wij altijd langs het koepeltje als we bij hen op visite gingen. Ik heb het altijd al een prachtige locatie gevonden, en was dus helemaal in m’n nopjes toen Evelien en Ephraim voorstelden om daar de fotoshoot te doen. We maakten een serie superromantische foto’s van dit ontzettend leuke koppel, zowel bij het koepeltje zelf als in de directe omgeving ervan, en vertrokken vervolgens weer terug naar het Koetshuys, waar de lunch inmiddels al klaarstond. Na de lunch maakten we nog wat groepsfoto’s bij het Koetshuys buiten, en toen zat mijn dag er alweer op!

Ik heb enorm genoten van het fotograferen van de bruiloft van dit mooie stel, en ik hoop dat zij zelf een geweldige dag hebben gehad! Evelien en Ephraim, bedankt dat ik erbij mocht zijn, ik hoop dat jullie deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Mirjam Romijn5 juni - 08:47

Mooi, mooi, mooi… Wat een prachtige locatie! Het Slot in Zeist is echt super mooi, maar ook het koepeltje vind ik geweldig. Ja, inderdaad, daar zijn we heel wat keren langsgereden en we hebben het altijd bewonderd. Je hebt een heel mooie en ingetogen serie foto’s gemaakt meisje, ik vind het wederom super mooi om dit allemaal te bekijken. Wat moet het ook mooi geweest zijn om van die prachtige muziek te horen, gespeeld door eigen familie… Geweldige shoot.

Mirjam5 juni - 10:49

Hey meisje,
En alweer een heel mooie bruiloftsreportage. Wat een mooie plaatjes weer, en ook zo leuk dat het op een voor ons toch wel bekende locatie is. Het Slot in Zeist is echt heel erg mooi en zeker het koepeltje is prachtig. Bij elkaar zorgt dit voor een geweldig sfeervolle foto-shoot. Het bruidspaar zal vast en zeker heel erg blij zijn met deze eerste foto’s… Kan niet missen.
Ik blijf het hoor, trots!
Liefs van mij,
XXX

Sanne Van de Berg7 juni - 08:40

Dank je wel mam! Vind het echt tof dat ik hier een bruiloft mocht fotograferen, en dan ook nog eens van zo’n mooi en lief stel :-) Was een superdag!

Henk Van Dijk9 juni - 19:09

Bellisimo!

Joss Wibisono9 juni - 19:12

Echt waar?

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu