Preview: Bruidsfotografie Zandvoort – Nancy en Ronald

Bruiloft Nancy en Ronald-14Afgelopen vrijdag, op 31 mei 2013, was ik in de gezellige badplaats Zandvoort, om de bruiloft van Nancy en Ronald te fotograferen. Ik arriveerde ’s morgens bij het huis van het bruidspaar, waar Nancy zich al druk aan het voorbereiden was op de dag. Het was een gezellige drukte :-) Toen Nancy helemaal klaar was, kwam Ronald haar ophalen, en vertrokken we naar de locatie van de fotoshoot: Landgoed Elswout in Overveen. Wat een prachtig landgoed is dat! Ik was er nog nooit geweest, maar ga er zeker vaker naartoe, zowel voor fotoshoots, als om gezellig te kunnen wandelen.

Na de fotoshoot vertrokken we richting het stadhuis van Zandvoort, voor de ceremonie. De ceremonie zelf was prachtig! Na afloop werd er, geheel volgens Zandvoortse traditie, snoep gegooid door het bruidspaar en de kids, vanaf het bordes van het raadhuis. Hierna maakten we nog een paar groepsfoto’s, en vertrokken de gasten richting de locatie van de receptie. Nancy, Ronald en ik gingen wandelend naar de strandtent waar de receptie en het diner gehouden zouden worden, om onderweg nog even snel wat foto’s op de boulevard en aan het strand te kunnen maken. We hadden namelijk geweldig weer! Pas tegen het einde van de receptie, zo rond een uur of zes, begon de lucht een beetje te betrekken en werd het iets kouder. Tegen die tijd kon iedereen gelukkig lekker binnen zitten, dus was het een perfecte timing!

Ik vond het een geweldige dag, en ik hoop dat Nancy en Ronald van hun bruiloft genoten hebben. En dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden natuurlijk! Bedankt dat ik erbij mocht zijn!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Mirjam Romijn4 juni - 06:06

Wat heb ik weer zitten te genieten van deze prachtige foto’s. En wat een prachtig weer was het afgelopen vrijdag. Landgoed Elswout ken ik wel, daar ben ik jaren geleden wel eens geweest, het is daar echt prachtig. Het bruidspaar had dus een heel mooie locatie uitgezocht voor de foto’s en jij hebt er weer een heel mooie reportage van weten te maken. Zij zullen vast en zeker heel blij zijn met deze eerste foto’s…

Lia Van Schaik4 juni - 06:24

Dat heeft ze weer mooi gedaan.

Mirjam4 juni - 08:08

Hey meisje,
Wat zijn dit weer mooie genietplaatjes geworden zeg. Ik ben er weer helemaal van onder de indruk. Elswout ken ik wel, daar ben ik jaren geleden wel eens geweest, maar waarschijnlijk dus zonder jou.
De foto’s zijn weer spectaculair mooi. Ik vind weer de foto van de bruidegom onderaan de trap, de blik op zijn gezicht als zijn bruid de trap af komt, zo ontzettend mooi…
Ik ben en blijf trots meisje…
LIefs van mij,
XXX

Sanne Van de Berg4 juni - 09:40

Dank jullie wel, mam en Lia! Jullie zijn volgens mij een keertje wezen fietsen naar Landgoed Elswout mam, er staat me iets van bij dat dat met Annelies was, maar zeker weten doe ik het niet. Ik was er in elk geval inderdaad niet bij :-) Weet nog wel dat je er foto’s hebt gemaakt toen!

Mirjam Romijn5 juni - 08:50

Klopt helemaal, met Annelies en John zijn we daar een keer op de fiets naar toe geweest, maar ook een keer met Thea, Wilfred en de kinderen. Ik weet nog dat Twan zo bang was voor zowel de herten voor hem, als de eendjes achter hem…

Sanne Van de Berg7 juni - 08:41

Haha, arme Twan! Was hij zeker nog een stukkie jonger? ;-)

Mirjam Romijn8 juni - 18:36

Ja, ik denk een jaar of 3 – 4, want Amber zat nog in de wandelwagen… haha, was wel heel leuk en om nooit te vergeten natuurlijk…

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu