Bruidsfotografie Zandvoort – A+A

Bruidsfotografie Zandvoort - Foto van de bruiloft op het strand, van A&ABruidsfotografie Zandvoort – Bruiloft op het strand

Half juni mocht ik de bruiloft van dit lieve en mooie koppel fotograferen, op het strand van Zandvoort. Ik startte mijn dag in het hotel waar zij de nacht ervoor gelogeerd hadden, en waar de bruid zich aan het voorbereiden was. Er heerste een heerlijk relaxed sfeertje, en we fotografeerden eerst lekker ontspannen alle details voordat zij haar prachtige bruidsjurk aan ging trekken. Hierna kwam haar aanstaande haar ophalen, en vertrokken we naar de nabijgelegen duinen voor de fotoshoot. Het was prachtig weer, en hoewel er harde wind en regen voorspeld was, genoten we tijdens de fotoshoot (en de rest van de dag, overigens) van een prachtig zonnetje en een heerlijk temperatuurtje.

Na de fotoshoot vertrokken we naar Beachclub No5, waar de gasten zich al verzameld hadden en de rest van de dag zou gaan plaatsvinden. Nadat het bruidspaar gearriveerd was, kon de ceremonie van start gaan, op het strand. Hoe tof is dat! Trouwen met het zand tussen je tenen :-)

Na afloop van de ceremonie was er eerst tijd voor een korte toost, voordat de borrel van start kon gaan. Er heerste ook hier een heerlijk ontspannen sfeertje, en iedereen genoot zichtbaar. Aan het begin van de avond ging het gezelschap aan tafel voor het diner, en tijdens het diner werden er enkele speeches voorgedragen, en waren er wat andere leuke verrassingen voor het bruidspaar voorbereid. Tussendoor gingen we nog eventjes het strand op, om bij het licht van de ondergaande zon nog even snel een paar foto’s te maken, voordat het gezelschap zich op het toetje stortte.

Ik heb enorm genoten van het fotograferen van deze toffe bruiloft, en ik hoop dat het bruidspaar blij is met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Zandvoort?

Ben je zelf op zoek naar bruidsfotografie Zandvoort en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor meer bruidsfotografie Zandvoort!

Locatie: BeachClub No5

Mirjam Romijn15 augustus - 18:56

Wat een super mooi reportage. Wat moet dat heerlijk zijn om zo’n bruiloft op het strand te kunnen houden.

Mirjam15 augustus - 20:57

Hey meisje,
Wat een prachtige foto’s zeg. Super mooi, en natuurlijk heerlijk zo met die zon de hele dag. Een enorm romantische bruiloft heb je zo. De laatste foto’s van het bruidspaar op het strand met de ondergaande zon zijn mijn favorieten. Geweldig.
Trots op je!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu