Bruidsfotografie Weesp – T+W

Bruidsfotografie Weesp - Foto van de bruiloft van T+WBruidsfotografie Weesp – bruiloft bij Uit en Meer

Eind september was ik in het leuke Weesp, om de bruiloft van dit al even leuke bruidspaar te fotograferen. Ik startte mijn dag bij een prachtige stukje heide bij Bussum, waar we hadden afgesproken voor de fotoshoot. Tijdens de fotoshoot maakten we uiteraard foto’s van het bruidspaar samen, maar omdat de beide ouders en de kids van het bruidspaar er ook bij waren, maakten we meteen ook een aantal foto’s van de hele groep samen.

Na afloop van de shoot vertrokken we richting Weesp, waar op het stadhuis de ceremonie zou plaatsvinden. Wat een mooi stadhuis is daar overigens! Prachtig licht binnen, heerlijk om te mogen fotograferen :-) De ceremonie zelf was prachtig, en het bruidspaar en hun gasten genoten zichtbaar. Na de ceremonie maakten we eerst buiten nog een grote groepsfoto, voordat we naar de laatste locatie van de dag vertrokken; restaurant Uit en Meer.

Daar aangekomen stond de bruidstaart al klaar, en nadat het bruidspaar deze aangesneden had, en er een korte toost uitgebracht was op het kersverse echtpaar, kon de borrel van start. Omdat het weer gelukkig prima meewerkte die dag, kon die lekker buiten plaatsvinden, en verplaatste het gezelschap zich pas naar binnen toen het buffet klaarstond, en ze konden gaan eten. Mijn dag zat er toen ook op, en ik heb er enorm van genoten. Ik hoop dat het bruidspaar een geweldige bruiloft gehad hebben, en dat ze blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Weesp?

Ben je zelf op zoek naar bruidsfotografie Weesp, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina!

Locatie: Uit en Meer

Bruidsfotografie Weesp – bruiloft bij Uit en Meer

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu