Bruidsfotografie Wassenaar – M&L

Bruidsfotografie Wassenaar - Foto van de bruiloft van M&L

Bruidsfotografie Wassenaar – Bruiloft bij Kasteel de Wittenburg

Vorige week woensdag was ik in het mooie Wassenaar, om de bruidsfotografie voor het huwelijk van Marieke en Leon te verzorgen, bij Kasteel de Wittenburg. Ik begon mijn dag echter bij het bruidspaar thuis, om van hen beiden de voorbereidingen te fotograferen en daarna het moment waarop zij elkaar voor het eerst zagen die dag. Hierna gingen we eerst nog even langs Marieke’s werk, zij werkt namelijk op een basisschool en de kinderen hadden allerlei lieve en leuke verrassingen voorbereid samen met de andere juffen. Zo leuk om te zien hoe zowel de kids als Marieke en Leon zelf hiervan genoten!

Vervolgens vertrokken we naar het kasteel, waar de rest van de dag plaats zou vinden. Omdat het eventjes droog was (jammergenoeg regenende het bijna de hele dag woensdag), doken we meteen de tuinen rond het kasteel in om foto’s van hen samen te maken, voordat we gingen lunchen. De eerste gasten begonnen inmiddels ook te arriveren, en na een mooie trapscene kon de ceremonie beginnen. Deze was prachtig, en hier en daar erg grappig.

Na afloop van de ceremonie stonden de taart en bubbels al in de serre op het gezelschap te wachten, en kon de borrel beginnen. Er hing een heerlijk gezellig sfeertje, en iedereen leek het prima naar zijn of haar zin te hebben. Tussendoor schoten we nog wat groepsfoto’s met de familie, en toen de receptiegasten vertrokken waren ging het bruidspaar met de daggasten aan tafel voor het diner. Tijdens het diner werden enkele speeches, liedjes en sketches gedaan, en ook nu zat de sfeer er weer goed in. Tussen het hoofdgerecht en het dessert begon de dj met draaien, en na een spetterende openingsdans van het bruidspaar raakte de dansvloer al snel gevuld met dansende gasten. Wat een mooie dag!

Ik heb enorm van het fotograferen van deze bruiloft genoten, en ik hoop dat Marieke en Leon een geweldige dag hebben gehad.

Hoe vinden jullie de eerste foto’s geworden?

Leveranciers:

Locatie & catering: Kasteel de Wittenburg

Weddingplanner: Liz van de Lande

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Wassenaar?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Wassenaar en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Wassenaar!

Willy Post4 juni - 07:14

Wat een prachtige reportage!!!

Marlène Versteeg-Kamperveen4 juni - 07:42

Hele mooie huwelijksreportage.

Noortje Teeuwen4 juni - 07:55

Wauw, wat een mooie foto’s. Erg leuk!

Sandra Dek4 juni - 11:21

Prachtig!

Monique Lezaire-van Koningsbruggen4 juni - 11:41

wat een prachtige foto´s Veel geluk, ook namens Chris

Daniëlle Mönnich4 juni - 11:59

Wat een geweldige reportage Marieke ! Echt een prachtige herinnering. Nogmaals heel veel geluk voor jullie beiden maar als ik het zo inschat komt dat wel goed ! Liefs Mandy & Daniëlle

Anouk Martin Rijnbeek-Hilgersom4 juni - 13:54

Wat een prachtige reportage van een prachtige dag. Nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel geluk samen. Groetjes van Miquel en ouders

Marieke Lut4 juni - 18:33

Sanne, Leon en ik vinden de foto’s in een woord geweldig! Het is heerlijk om de dag zo nog even door te lopen en we

Marieke Lut4 juni - 18:36

….. genieten nog volop na. We zijn erg blij dat jij deze bijzondere dag voor ons vast wilde leggen! Ik heb al veel complimenten gekregen!

Michelle Seijsener4 juni - 19:37

Prachtige foto’s van een geweldige juf! Veel geluk voor jullie samen. Een dikke knuffel van Joshua <3

Petra van der Kolk4 juni - 20:39

Ondanks de regenachtige dag zien we jullie alleen maar stralen! Aan de foto’s te zien kunnen jullie terug kijken op een fantastische dag. Dat er nog maar veel van dat soort dagen mogenkomen. Nogmaalsvan harte gefeliciteerd, namens Luc, Thom, Stef, John en Petra van der Kolk

Chantal5 juni - 20:23

Erg mooie foto’s!

Caroline Kerdijk- Verschure8 juni - 22:21

Wat een mooie foto’s

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu