Bruidsfotografie Warmond – K+M

Bruidsfotografie Warmond - Foto van de bruiloft van K&M, bij de Kaagsocieteit

Bruidsfotografie Warmond – Bruiloft bij de Kaagsociëteit

Afgelopen vrijdag, op een regenachtige maar prachtige 11 oktober 2013, trouwden Kristel en Martin. En ik mocht hun trouwdag fotograferen!

Ik arriveerde begin van de middag bij hen thuis, waar Kristel zich op dat moment nog aan het voorbereiden was, en ik meteen aan de slag kon met het fotograferen van de jurk en Kristel’s supertoffe rode accessoires. Nadat ze haar jurk aanhad, was het tijd voor Martin om Kristel op te komen halen, en nadat ze samen met de inmiddels gearriveerde daggasten wat gedronken hadden, vertrokken wij naar het centrum van Leiden voor de fotoshoot. Omdat het nog altijd flink regende, kozen we ervoor om het merendeel van de foto’s te maken in het Scheltema Complex, maar we wandelden, gewapend met paraplu’s, ook nog even naar de Burcht en de Koornbrug.

Na de fotoshoot reden we richting Warmond, waar bij De Kaagsociëteit het diner, de ceremonie en het feest zouden plaatsvinden. Nadat we na aankomst eerst wat groepsfoto’s hadden gemaakt met de daggasten, ging het gezelschap aan tafel voor het diner. Tegen het einde van het diner kwamen de eerste gasten voor de ceremonie ook al binnendruppelen (letterlijk!), en toen iedereen gearriveerd was kon de ceremonie van start gaan in de grote zaal van de sociëteit. Na afloop van de ceremonie werd de zaal gauw omgetoverd tot een ruimte waarin het feest van start kon gaan, en zodra de band begon met spelen zat er al snel een lekker feestsfeertje in bij iedereen. En na de openingsdans barstte het helemaal goed los!

Ik vond het, ondanks alle regen, een prachtige dag, en ik hoop dat Kristel en Martin van hun bruiloft genoten hebben. En dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Warmond?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Warmond en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Warmond!

Mirjam Romijn15 oktober - 10:56

Wat een prachtige reportage. Zulke mooie kleuren en dat Scheltema Complex is toch wel heel leuk hè?
Geweldig gedaan…

Mirjam15 oktober - 12:58

Hey meisje,
Wat heb je weer een heerlijke huwelijksreportage gemaakt. Je mocht dus weer mee naar het Scheltema Complex. Ik vind dat super mooi, maar ook de binnenstad van Leiden is heel mooi natuurlijk…
Wat heeft de bruid een prachtige jurk aan, en de details in dat mooie rood vind ik geweldig gekozen… Zelfs de vader van de bruid heeft de kleur in zijn das… Super…
Iedereen straalt weer en dat heeft zijn weergave op jouw foto’s. Het is een en al gezelligheid, dus het weer maakte voor hun grote dag geen echt verschil…
Ik heb er weer van genoten en ik blijf o zo trots…!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu