Preview: Bruidsfotografie Voorschoten en Rijswijk – Susanne en Danny

Bruiloft Susanne en Danny-22Gisteren, op 11 augustus 2012, mocht ik de bruiloft van Susanne en Danny fotograferen, in Voorschoten en Rijswijk. Ik had hen al eens eerder gefotografeerd, dit voorjaar, voor de loveshoot in het Panbos, waarvan Susanne en Danny enkele foto’s hebben gebruikt voor de uitnodigingen voor hun huwelijk. Ik kreeg er ook één toegestuurd van ze, zo leuk!

Gisteren begon ik mijn dag begin van de middag bij Susanne en Danny thuis, waar op dat moment de voorbereidingen al in volle gang waren, en een ontzettend gezellig sfeertje hing. Ik kon nog mooi een paar foto’s schieten van de laatste momenten dat de visagiste, een vriendin van Susanne, bezig was met de make-up, en ik heb natuurlijk ook een paar mooie detailfoto’s gemaakt van Susanne’s prachtige jurk, haar schoenen, en haar sieraden.

Danny kwam Susanne ophalen in een supergave Jaguar oldtimer, en na het romantische en mooie moment dat zij elkaar voor eerst zagen die dag, vertrokken we richting Kasteel Duivenvoorde voor de fotoshoot. Wat een onwijs mooie locatie is dat! Ik was er nog niet eerder wezen fotograferen, maar sinds gisteren ben ik fan! Omdat we zowel binnen als buiten mochten fotograferen, en Danny met de Jaguar op het gras mocht parkeren, hebben we een enorm veelzijdige en mega-romantische serie foto’s kunnen neerzetten, waar ik zelf enorm happy mee ben! Ook tijdens de fotoshoot zat de sfeer er goed in, en we hebben tussendoor dan ook heerlijk gelachen met z’n allen.

Bij terugkomst bij Susanne en Danny thuis stond het eten al klaar, en nadat ik even snel een paar foto’s van de heerlijkheden had geschoten, verklaarden Susanne en Danny het buffet voor geopend. Na het eten vertrok iedereen richting Rijswijk, waar de ceremonie zou gaan plaatsvinden bij Herberg Vlietzigt, ook al zo’n enorm mooie locatie! Omdat het heerlijk weer was, vond de ceremonie plaats in de prachtige voortuin van de herberg. De ceremonie zelf was al even geweldig als de rest van de dag, en daarnaast ook heel ontroerend en romantisch.

Na de ceremonie was er nog even tijd voor een toost en een korte, maar supermooie en treffende speech van de zus van Susanne, voordat alle gasten het bruidspaar konden gaan feliciteren. Tussendoor sneden Susanne en Danny de taart aan, die bestond uit een aantal lagen cupcakes met daar bovenop een toplaag van taart, gemaakt door Kim van Mevrouw Baktaart. Tof idee!

Ik heb enorm van het fotograferen van de bruiloft van Susanne en Danny genoten, en, zoals ik eerder al zei, ik ben zelf erg tevreden over de foto’s. Susanne en Danny, bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen! Ik hoop dat jullie een geweldige dag hebben gehad, en dat jullie deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Lilian De Jong12 augustus - 17:37

Wat een super gave foto’s van deze geweldige dag!

Margreet van Slingerland12 augustus - 17:57

Fantastische Preview Sanne! Het stralende paar goed gevangen in prachtige foto’s!

Sanne Van de Berg12 augustus - 18:00

Dank u wel! Dat vind ik heel erg leuk om te horen! :-)

Sanne Van de Berg12 augustus - 18:01

Dank je wel Lilian! Het was inderdaad een geweldige dag, echt super om erbij te hebben mogen zijn! Zulke ontzettend leuke mensen, zowel Susanne en Danny zelf, als jullie allemaal! :-)

Elise Kant12 augustus - 18:04

Mooi!

Susanne Sinnema12 augustus - 18:15

Ze zijn prachtig!! Nog meer nagenieten zo. En wat snel al, dank je wel!

Angela de Klerk12 augustus - 18:44

wat een mooie reportage

Sanne Van de Berg12 augustus - 18:45

Dank je wel! :-)

Sanne Van de Berg12 augustus - 18:46

Super dat jullie ze mooi vinden! Ik hoorde dat jullie morgen al op vakantie gaan, dus ik wilde heel graag de preview nog voor jullie huwelijksreis klaar hebben, zodat jullie vast wat konden zien :-)

Yvon Houwer12 augustus - 19:24

Wat een super mooie foto’s suus. Jullie zien er allebei super mooi uit en jullie stralen helemaal!

Ilse Struik12 augustus - 19:27

Super mooi zagen jullie eruit. Gefeliciteerd ! X

Nel Houwer12 augustus - 19:34

prachtige foto’s van een prachtig paar!!!

Susanne Sinnema12 augustus - 20:08

Dank jullie wel! :-)

Maria van Dijk12 augustus - 21:01

Wederom mooie foto’s Sanne! Wat een romantische locaties en wat een mooi bruidspaar! Zoals altijd heb je leuke details en lekker ongedwongen.

Sanne Van de Berg13 augustus - 09:11

Dank u wel! :-)

Sanne Van de Berg13 augustus - 09:11

Dank je wel Maria! Het waren zeker hele romantische locaties, supergaaf om daar te hebben mogen fotograferen :-)

Desiree Krijthe13 augustus - 10:42

Super mooie foto’s! Goed gedaan Sanne! Ook leuk dat je je zo betrokken voelde en ook even een traantje wegpinkte ;-).
Groetjes Desiree (schoonzus)

Sanne13 augustus - 11:14

Hoi Desiree!
Dank je wel voor je reactie, en voor de complimenten!
Ik vond het een geweldige dag, en een geweldig bruidspaar en gezelschap om te mogen fotograferen!
Groetjes,
Sanne

Mirjam Romijn14 augustus - 06:21

Hoi meisje, wederom heb je een prachtige fotoshoot gemaakt. Wat een heerlijke sfeer proef je in deze plaatjes. Een juweel van een auto, prachtige lokaties, mooi weer, een stralend bruidspaar, heerlijk eten en allemaal gelukkige en blije mensen. De juiste ingredienten voor een prachtige trouwdag. En jij heb het allemaal vastgelegd. Super gedaan…

Sanne Van de Berg14 augustus - 07:33

Dank je wel mam! Wat een superjob heb ik toch hè :-)

Mirjam14 augustus - 08:23

Hey meisje,
Wat is dit ook weer een prachtige reportage geworden zeg. Je hebt jezelf weer overtroffen hoor. Alle ingredienten voor een geweldig mooie trouwdag waren aanwezig, mooie auto, super lokaties, heerlijk weer, fantastisch eten en allemaal stralende mensen. En jij hebt het allemaal weer op geweldig mooie wijze weten vast te leggen…
Trots, dat blijf ik…
Liefs van mij,
XXX

Ans Buenting-Veldkamp14 augustus - 17:05

Haai Margreet wat een super dag! Je dochter zo’n bijzondere bruid en nu een schoonzoon erbij! Wat was het weer mooi en de foto’s geven een heel goed overzicht van alle details.

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu