Bruidsfotografie Voorschoten – N+P

Bruidsfotografie Voorschoten - Foto van de bruiloft van N&P, bij Kasteel Duivenvoorden

Bruidsfotografie Voorschoten – Bruiloft bij Hotel De Gouden Leeuw

Afgelopen dinsdag trouwden Nancy en Patrick in Voorschoten, en ik mocht hun bruiloft voor hen fotograferen!

Ik arriveerde begin van de middag bij de trouwlocatie, hotel De Gouden Leeuw, waar op dat moment ook de eerste gasten werden ontvangen door Patrick. Nadat alle gasten gearriveerd waren en een plekje hadden opgezocht in de trouwzaal, arriveerde ook Nancy. Patrick had haar op dat moment nog altijd niet gezien in haar prachtige trouwjurk, en zag haar pas voor het eerst toen ze aan de arm van haar vader de trouwzaal in kwam lopen. Wat een mooi moment! De ceremonie zelf was prachtig, heerlijk persoonlijk en erg grappig op sommige momenten.

Na afloop van de ceremonie was er eerst tijd voor de gasten om het bruidspaar te feliciteren, voordat wij er even een uurtje tussenuit knepen voor de fotoshoot. Hiervoor hadden Nancy en Patrick Kasteel Duivenvoorde geregeld, en gelukkig maar, want inmiddels regende het helaas weer pittig! We maakten daarom eerst een serie foto’s binnen in het kasteel, en gingen tegen het einde van de shoot, toen het gelukkig weer wat droger begon te worden en zelfs de zon zich nog heel eventjes liet zien, ook nog even naar buiten voor wat foto’s.

Vervolgens vertrokken we weer richting het hotel, voor de receptie, en het maken van de groepsfoto’s. Rond zessen ging het gezelschap aan tafel voor het diner, en zat mijn dag er alweer op :-) Ik heb enorm genoten van het fotograferen van deze mooie bruiloft, en ik hoop dat Nancy en Patrick een geweldige dag gehad hebben! En dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden natuurlijk ;-)

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Voorschoten?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Voorschoten en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Voorschoten!

Mirjam Romijn18 oktober - 17:49

Wat een prachtige reportage weer. Zo leuk om in zo’n mooi kasteel foto’s te maken, weer eens wat anders nietwaar? Ik geniet!

Mirjam18 oktober - 19:51

Hey meisje,
Wat is dit ook weer een mooie reportage. Ik kan me voorstellen dat het bruidspaar heel blij is met deze eerste foto’s. Ze vormen een prachtig paar in jouw prachtige foto’s. Heel bijzonder dat de bruidegom nu eens niet zijn bruid thuis op komt halen, maar wacht tot ze door haar vader wordt binnengebracht…
De foto met de ringen vind ik weer super mooi…
Trots… dat ben ik!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu