Bruidsfotografie Voorhout – F+R

Bruidsfotografie Voorhout - Foto van de bruiloft van F&R

Bruidsfotografie Voorhout – Bruiloft in Voorhout en bij Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout

Eind september mocht ik de prachtige bruiloft van Fiona en Robin fotograferen, in Voorhout en Noordwijkerhout. Wat was het een ontzettend mooie dag!

Ik arriveerde ’s morgens bij hen thuis, om de laatste voorbereidingen van Fiona te fotograferen, voordat Robin haar kwam ophalen in de coolste turquoise kever die ik ooit gezien heb. De daggasten waren inmiddels ook gearriveerd, en nadat ze gezamenlijk koffie en thee gedronken hadden, vertrokken Fiona, Robin en ikzelf naar Warmond, naar het bos bij Huys te Warmont, voor de fotoshoot. De bomen begonnen inmiddels al aardig te verkleuren naar herfstkleuren, en daar maakten we tijdens de fotoshoot dan ook dankbaar gebruik van :-) Het bos is sowieso erg mooi, en we konden een mooie serie foto’s schieten voordat we weer terugreden naar Voorhout, naar het gemeentehuis, voor de ceremonie.

De gasten stonden hen daar massaal op te wachten, en na een warm onthaal ging iedereen naar binnen voor de ceremonie zelf. Die was super, de ambtenaar had ik al vaker meegemaakt tijdens bruiloften en hij is niet alleen heel erg grappig, hij maakt zijn verhaal ook heerlijk persoonlijk, en iedereen genoot dan ook zichtbaar.

Na afloop van de ceremonie maakten we eerst een paar groepsfoto’s, voordat iedereen zich naar Noordwijkerhout verplaatste, naar Landgoed Tespelduyn, waar de bruidstaart al op het bruidspaar stond te wachten. Nadat ze de taart aangesneden hadden, kon de borrel van start gaan. Omdat het zulk heerlijk weer was, zat iedereen lekker buiten, en ook hier zat de sfeer er goed in. Er werd heel wat af gelachen en gekletst, en de speech van beide moeders voegde hier op een hele mooie en hier en daar ontroerende manier aan toe.

Ik vond het geweldig om deze prachtige dag te hebben mogen vastleggen voor dit ontzettend lieve en gezellige koppel, en ik hoop dan ook dat Fiona en Robin van hun bruiloft genoten hebben, en dat zij de foto’s mooi vinden.

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Voorhout?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Voorhout en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Voorhout!

Feestlocatie: Landgoed Tespelduyn, Noordwijkerhout

Mirjam Romijn8 december - 18:51

Wat een prachtige serie foto’s, mooie locatie, mooie mensen en heel mooie auto… wat wil je nog meer…

Mirjam8 december - 19:51

Hey meisje,
Een heerlijke bruiloftsreportage hoor, gemaakt op een heel mooie locatie, met heel mooi weer, tussen heel mooie mensen en een heel mooie auto… wat een juweeltje…
Trots en dat blijf ik…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu