Bruidsfotografie Voorburg – J&N

Bruidsfotografie Voorburg - Foto van de bruiloft van J&N

Bruidsfotografie Voorburg – Bruiloft bij Huygensmuseum Hofwijck

Vorige week vrijdag, op een heerlijk zonnige 23 mei 2014, mocht ik de bruidsfotografie verzorgen voor de bruiloft van Jennifer en Niels, in Voorburg. Ik startte mijn dag bij hen thuis, waar op dat moment de voorbereidingen nog in volle gang waren. Zowel Jennifer als Niels kleedden zich bij hen thuis om, wat mij de mogelijkheid gaf heen en weer te lopen tussen de verschillende kamers waar ze zich in bevonden, en van hen allebei de voorbereidingen te fotograferen. Nadat de trouwauto gearriveerd was, zagen Jennifer en Niels elkaar voor het eerst in trouwkleding, altijd een mooi moment.

Hierna vertrokken wij richting Wassenaar, voor de fotoshoot. We begonnen op het strand bij Wassenaarseslag, waar we een aantal toffe foto’s konden maken, hier en daar gebruik makend van de attributen die het bruidspaar de weken voor de bruiloft verzameld had. De strandbal zorgde voor de nodige lol, en de ‘I Do’ letters gaven een leuke voorgrond voor wat romantische foto’s. Supertof!
De volgende tussenstop was op een pleintje in Wassenaar waar Jennifer en Niels tijdens een etentje in de buurt erg van gecharmeerd waren geraakt, en daarna vertrokken we weer richting Voorburg, waar bij Huygensmuseum Hofwijck de ceremonie zou plaatsvinden. Deze werd geleid door één van mijn favoriete ambtenaars van Voorburg, Hans Matla, en stond bol van de hilariteit en vrolijkheid. Geweldig!

Na afloop van de ceremonie maakten we eerst wat groepsfoto’s en aten we snel wat, voordat we naar de Oude Kerk in Voorburg wandelden, enkele honderden meters verderop. Daar zou de kerkdienst plaats gaan vinden. Ook deze was prachtig, en zowel het bruidspaar als de aanwezige gasten genoten zichtbaar van de dienst zelf en van de muziek die tijdens de dienst door vrienden van het bruidspaar gespeeld werd.

Vervolgens vertrok het gehele gezelschap naar Warmond, waar de rest van de dag zou gaan plaatsvinden bij de Kaagsociëteit. Omdat het heerlijk weer was, kon er lekker buiten op het terras gezeten worden, en daar stonden bij aankomst de bubbels en de taart al op hen te wachten. Nadat Jennifer en Niels de taart aangesneden hadden, kon de borrel beginnen. Er heerste een heerlijk ontspannen en gezellig sfeertje, en iedereen leek het prima naar zijn of haar zin te hebben. Voordat ze aan tafel gingen voor het diner, werden er eerst nog twee hilarische stukjes opgevoerd door vrienden van Jennifer en Niels, en toen zat mijn dag er alweer op!

Ik heb enorm genoten van het fotograferen van de bruiloft van dit ontzettend leuke en lieve koppel, en ik hoop dat Jennifer en Niels genoten hebben van hun bruiloft. En dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden natuurlijk!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Voorburg?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Voorburg en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Voorburg!

Jennifer30 mei - 02:47

Hey Sanne!!

Wat een super gave foto’s!! Wat een mooi cadeau op onze huwelijksreis!! :) we zijn nu al benieuwd naar de rest! :)

Liefs

Jennifer & Niels

Ada van der Plas30 mei - 11:13

Hey Sanne, na een fantastische dag met een stralend bruidspaar, kunnen we nu weer genieten van de prachtige foto’s die je hebt gemaakt. Iedere foto is bijzonder en ik weet zeker dat Niels en Jen er helemaal weg van zijn. We zijn nu al nieuwsgierig naar de hele reportage. groetjes Ada

Rob Laan26 november - 19:58

Fantastische Reportage! Dit is de eerste keer dat ik ze bekeken heb want ik woon in het buitenland en ben sindsdien niet meer in Nederland geweest. Groot compliment! Vriendelijke groet, Robertus Laan

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu