Bruidsfotografie Voorburg – J+A

Bruidsfotografie Voorburg - Foto van de bruiloft van J+ABruidsfotografie Voorburg – Bruiloft bij het oude gemeentehuis

Begin september mocht ik de bruiloft van dit lieve koppel fotograferen, in Voorburg. Ik startte mijn dag bij het ouderlijk huis van de bruid, om haar voorbereidingen te fotograferen voordat haar aanstaande haar kwam ophalen in een super toffe Volkswagen bus. Hoe cool is dat?

We vertrokken vervolgens naar Wassenaar, voor de fotoshoot bij Meijendel. Het was die dag enorm regenachtig, maar gelukkig hadden we tijdens de fotoshoot een poosje droog weer en konden we gewoon buiten foto’s maken. Nadat we met z’n drietjes gelunched hadden in het busje, vertrokken we naar Voorburg, waar bij het gemeentehuis de ceremonie zou plaatsvinden. Inmiddels was het weer harder gaan regenen, maar gelukkig konden de gasten het bruidspaar droog opwachten op de trappen en in de hal van het gemeentehuis.

De ceremonie zelf was prachtig, heerlijk persoonlijk en hier en daar erg grappig, en iedereen genoot er zichtbaar van. Heerlijk! Na afloop vertrokken we naar de laatste locatie van de dag; brasserie Park in Leiderdorp. Daar stonden de bubbels al te wachten op de aankomst van het bruidspaar, en na een korte toost kon de borrel van start gaan. Toen het gezelschap aan tafel ging voor het diner zat mijn dag er alweer op.

Ik vond het erg leuk om deze mooie dag te hebben mogen fotograferen voor dit lieve koppel, en ik hoop dat zij genoten hebben van hun bruiloft!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Voorburg?

Ben je zelf op zoek naar bruidsfotografie Voorburg, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina!

Locatie: Brasserie Park

Bruidsfotografie Voorburg – Bruiloft bij het oude gemeentehuis
Mirjam Romijn12 december - 18:19

Wat een prachtige reportage weer! En ooooohh die VW-bus, wat een plaatje…!

Mirjam12 december - 19:20

Hey meisje,
Wat heb je er weer een mooie reportage van gemaakt. Allemaal blije mensen die stralend op de foto staan. En dan die super gave VW-bus, wat een juweeltje is dat.
Het is weer prachtig allemaal wat je hier laat zien.
Trots, natuurlijk!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu