Bruidsfotografie Velsen-Zuid – S+K

Bruidsfotografie Velsen-Zuid - Landgoed Waterland - S+KBruidsfotografie Velsen-Zuid – Bruiloft bij Landgoed Waterland

In oktober mocht ik een prachtige bruiloft fotograferen bij Landgoed Waterland in Velsen-Zuid. Ik startte mijn dag bij de ouders van de bruid thuis, om haar voorbereidingen te fotograferen voordat haar aanstaande haar kwam ophalen, en we naar Waterland vertrokken voor de fotoshoot.

Daar aangekomen maakten we eerst wat foto’s met de bridesmaids en de groomsmen, om er vervolgens nog een poosje met z’n drietjes op uit te gaan voor foto’s van het bruidspaar samen. Die maakten we op het landgoed, maar ook een aantal bij het naburige Velserbeek, voor de afwisseling in de foto’s, en om ervoor te zorgen dat de ondertussen arriverende gasten het bruidspaar nog niet zouden zien. Slim!

Na hun officiële aankomst bij het landgoed, waarbij de gasten hen op de trappen stonden op te wachten, vertrokken we naar binnen, naar de trouwzaal. De ceremonie was prachtig, en iedereen genoot er zichtbaar van. Na afloop van de ceremonie maakten we eerst een paar groepsfoto’s op de trappen buiten, en had de ceremoniemeester een leuk grapje bedacht waarbij de bruidegom een broccoli zou gooien naar de aanwezige heren (in plaats van het gooien van het boeket door de bruid, leuk bedacht!), voordat we wederom naar binnen verhuisden. Daar stond de tafel met de bruidstaart en allerlei andere lekkere dingen al klaar, en na een korte toost sneed het bruidspaar de taart aan en kon de borrel van start. Ook nu genoot iedereen zichtbaar. Het weer was zo lekker dat veel mensen lekker buiten gingen zitten, en aan het einde van de middag konden we daar dan ook profiteren van een prachtig laagstaand zonnetje. Zo mooi!

Begin van de avond ging het gezelschap aan tafel voor het diner, en zat mijn dag er alweer op. Ik heb enorm genoten van het fotograferen van deze ontzettend mooie bruiloft, en ik hoop dat het bruidspaar een superdag gehad heeft!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Velsen-Zuid?

Ben je zelf op zoek naar bruidsfotografie Velsen-Zuid, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina!

Locatie: Landgoed Waterland

Bruidsfotografie Velsen-Zuid – Bruiloft bij Landgoed Waterland

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu